Τετάρτη, 22 Νοεμβρίου 2017
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
18 °C 0 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
9 °C 0 kmh
Home | LIFESTYLE - MEDIA | [Reader]: «Hautes Grecians»: η ελληνική Υψηλή Ραπτική βγαίνει μπροστά
[Reader]: «Hautes Grecians»: η ελληνική Υψηλή Ραπτική βγαίνει μπροστά

[Reader]: «Hautes Grecians»: η ελληνική Υψηλή Ραπτική βγαίνει μπροστά

Το Jenny.gr διοργανώνει το «Hautes Grecians», το πρώτο haute couture fashion show που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 25 Οκτωβρίου, στον Φάρο του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, με βασικό στόχο τη στήριξη της μοναδικότητης της ελληνικής Υψηλής Ραπτικής και την παρουσίαση του ταλέντου των Ελλήνων σχεδιαστών και στο εξωτερικό. Κεντρικό μήνυμα της βραδιάς είναι η ερμηνεία και η εξέλιξη της πλούσιου ελληνικού στοιχείου στα ενδύματα από την αρχαιότητα ως σήμερα καθώς και πώς αυτό εμπνέει τους σύγχρονους σχεδιαστές.

O Φάρος του ΚΠΙΣΝ επιλέχθηκε καθώς αντιπροσωπεύει το storytelling που το «Hautes Grecians» θέλει να αφηγηθεί: το σύγχρονο πρόσωπο της Ελλάδας, ο διάλογος με την ιστορία, η σχέση φύσης και ελληνικού πολιτισμού, οι καθαρές γραμμές, οι λιτοί και λειτουργικοί όγκοι, η ανάγκη για εξωστρέφεια και εξέλιξη. Η Ελλάδα αποτελεί fashion destination και τώρα το αποδεικνύει απογειώνοντας την υψηλή ραπτική σε νέα επίπεδα.

Στο catwalk θα συμμετάσχουν οι: Angelos Bratis, Apostolos Mitropoulos, Atelier Loukia, Vassilis Emmanuel Zoulias, Vrettos Vrettakos καθώς και η Evgenia Dimopoulou, μία νέα σχεδιάστρια, η οποία δημιουργεί την πρώτη της συλλογή για το ελληνικό brand Τoi&moi, ύστερα από τον κλειστό διαγωνισμό που έτρεξε στο site μας για την ανεύρεση του Νew Fashion Talent.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: READER

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!