Σάββατο, 17 Νοεμβρίου 2018
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
12 °C 6 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
10 °C 5 kmh
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Reader]: Γεννηματά: Συνεχίζουμε με σεβασμό στην ιστορία και το βλέμμα στο μέλλον
[Reader]: Γεννηματά: Συνεχίζουμε με σεβασμό στην ιστορία και το βλέμμα στο μέλλον

[Reader]: Γεννηματά: Συνεχίζουμε με σεβασμό στην ιστορία και το βλέμμα στο μέλλον

«Συνεχίζουμε με τις αξίες και τις αρχές της Δημοκρατικής Παράταξης, με σεβασμό στην ιστορία μας και το βλέμμα στραμμένο στο μέλλον» ήταν το μήνυμα της επικεφαλής του Κινήματος Αλλαγής Φώφης Γεννηματά, με αφορμή την συμπλήρωση ενός χρόνου από τη δημιουργία του ΚΙΝΑΛ.

Η«Το Κίνημα Αλλαγής είναι η σύγχρονη έκφραση της Κεντροαριστεράς», τόνισε η κ. Γεννηματά σε δήλωσή της στην εφημερίδα «Το Καρφί».

«Συνδυάζουμε το νέο, την ανανέωση με την εμπειρία. Μπορούμε να γίνουμε ο καταλύτης των πολιτικών εξελίξεων στον τόπο. Οι 212.000 συνιδρυτές του κινήματος έδειξαν τη δυναμική που έχει ο νέος φορέας. Δυναμική που ανησυχεί τους πολιτικούς μας αντιπάλους» συμπλήρωσε η επικεφαλής του ΚΙΝΑΛ και κατέληξε «Οι δυνάμεις της συντήρησης και του λαϊκισμού εξαπολύουν ολομέτωπη επίθεση εναντίον μας γιατί ενοχλούμε. Ενοχλεί η άρνησή μας στα δήθεν ευρωπαϊκά και προοδευτικά μέτωπα που διχάζουν τον Ελληνικό Λαό και αποσκοπούν σε μικροκομματικά οφέλη. Ενοχλεί ότι είμαστε παράταξη που διαχρονικά πορεύτηκε με γνήσιο πατριωτισμό ενώνοντας τους Έλληνες. Όσο μας χτυπάνε τόσο δυναμώνουμε. Είμαστε δύναμη αλλαγής. Δουλεύουμε για τους πολλούς και όχι για τους λίγους».

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: READER

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!