Δευτέρα, 25 Σεπτεμβρίου 2017
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
20 °C 0 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
22 °C 0 kmh
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Reader]: Γαβρόγλου: Χρειάζεται αποφασιστικότητα για την υλοποίηση του συνολικού μας σχεδίου
[Reader]: Γαβρόγλου: Χρειάζεται αποφασιστικότητα για την υλοποίηση του συνολικού μας σχεδίου

[Reader]: Γαβρόγλου: Χρειάζεται αποφασιστικότητα για την υλοποίηση του συνολικού μας σχεδίου

«Η ομιλία του πρωθυπουργού στη ΔΕΘ για πρώτη φορά στηριζόταν σε πράγματα που έχουμε κάνει», δήλωσε ο υπουργός Παιδείας, Κώστας Γαβρόγλου, σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Εποχή».

«Τα πράγματα αυτά αποτελούν τμήμα ενός συνολικού σχεδίου στην ολοκλήρωση του οποίου πρέπει η κυβέρνηση να προχωρήσει με αποφασιστικότητα διότι, διαφορετικά, «όσα έχουμε κάνει θα μείνουν στον αέρα».

Είπε ότι «το επικοινωνιακό δεν είναι και δεν μπορεί να είναι προνομιακό μας πεδίο», έκανε λόγο για «ψευδή, ή διαστρεβλωμένα ή ακόμα και διογκωμένα ρεπορτάζ» για σειρά ζητημάτων και πρόσθεσε ότι γι’ αυτό πρέπει να επιμείνουμε στην υλοποίηση των δεσμεύσεών μας και αυτές ακούγονται με προσοχή από τον κόσμο».

Αναφορικά, δε, με την Eldorado είπε ότι «η κίνηση της εταιρείας ήταν χάριν -επιεικώς- εντυπωσιασμού».

Εκτίμησε ότι η τρίτη αξιολόγηση θα είναι πολύ δύσκολη γιατί «θα αρχίσουν να διαμορφώνονται οι όροι ολοκλήρωσης του μνημονίου» και υπογράμμισε ότι «πρέπει να είμαστε απόλυτα σταθεροί πως το μονοπάτι που έχουμε χαράξει -σε ένα πλαίσιο συνεννόησης με τους θεσμούς- είναι αυτό που θα μας οδηγήσει στην έξοδο».

Ως προς τις δεσμεύσεις στην μετά μνημόνιο εποχή, ο κ. Γαβρόγλου είπε ότι πρέπει να ληφθεί πολιτική απόφαση, εκτιμώντας ταυτόχρονα ότι η αντιστροφή του κλίματος στην Ευρώπη που «είναι κατόρθωμα αυτής της κυβέρνησης» δεν θα επιτρέψει την απομόνωση της Ελλάδας σε περίπτωση που κατατεθούν παράλογες απαιτήσεις.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: READER

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!