Τρίτη, 19 Νοεμβρίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΚΟΣΜΟΣ | [Reader]: Γαλλία: Φώναζε Αλλάχου Ακμπάρ σε προβολή του «Τζόκερ»
[Reader]: Γαλλία: Φώναζε Αλλάχου Ακμπάρ σε προβολή του «Τζόκερ»

[Reader]: Γαλλία: Φώναζε Αλλάχου Ακμπάρ σε προβολή του «Τζόκερ»

Ο άντρας συνελήφθη, ενώ σύμφωνα με πηγή που πρόσκειται στις έρευνες ο άνδρας είναι «ελαφρώς διαταραγμένος».

Το περιστατικό έλαβε χώρα τη Κυριακή στο σύμπλεγμα Grand Rex του Παρισιού, που θεωρείται το μεγαλύτερο σινεμά στην Ευρώπη.

Όπως αναφέρουν πληροφορίες ένας άνδρας, οποίος συνοδευόταν από έναν άλλο άνδρα, φώναξε στη μέση της ταινίας επαλειμμένα ότι ήταν πολιτική. Στην αρχή οι άνθρωποι γέλασαν αλλά στη συνέχεια του ζήτησαν να σταματήσει. Μετά φέρεται να σηκώθηκε όρθιος να έβαλε τα χέρια στο στήθος και να φώναξε «Αλλάχου Ακμπάρ».

Αυτόπτης μάρτυρας, ανάφερε ότι ο κόσμος πανικοβλήθηκε και έκλαιγε, ενώ οι πόρτες ήταν μπλοκαρισμένες.

Άλλος μάρτυρας προσέθεσε ότι ο άνδρας μουρμούρησε κάτι στα αραβικά, την ώρα που κάποιος ενημέρωσε λανθασμένα ότι έφερε όπλο.

«Ήταν όλοι πανικόβλητοι, δεν θα ξεχάσω αυτές τις εικόνες, άνθρωποι πηδούσαν από τις θέσεις τους. Γυναίκες έπεφταν στο έδαφος και άλλοι πατούσαν πάνω τους», δήλωσε ένας σοκαρισμένος θεατής.

Το σινεμά επιβεβαίωσε το συμβάν αλλά το υποβάθμισε, τονίζοντας ότι οι έξοδοι κινδύνου ήταν ανοικτές, ενώ τόνισε ότι μόνο μερικές δεκάδες πανικοβλήθηκαν, οι υπόλοιποι θεατές παρέμειναν στις θέσεις τους μέχρι το τέλος της ταινίας.

Επίσης η διεύθυνση του σινεμά ευχαρίστησε όσους περικύκλωσαν τον δράστη, παρά το γεγονός ότι κατάφερε να ξεφύγει, όμως ένας από αυτούς κατάφερε να αρπάξει το μπουφάν του, το οποίο περιείχε το πορτοφόλι και έγγραφο που είχε το όνομα του.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: READER

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!