Παρασκευή, 24 Μαΐου 2019
# M-NEWS:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [Reader]: Φρίκη στην υπόθεση της ΑμεΑ στη Λαμία: «Ο πατέρας την έδενε από το λαιμό λες και ήταν σκυλί»
[Reader]: Φρίκη στην υπόθεση της ΑμεΑ στη Λαμία: «Ο πατέρας την έδενε από το λαιμό λες και ήταν σκυλί»

[Reader]: Φρίκη στην υπόθεση της ΑμεΑ στη Λαμία: «Ο πατέρας την έδενε από το λαιμό λες και ήταν σκυλί»

Όσο περνούν οι μέρες, ανοίγουν όλο και περισσότερα στόματα και όπως προκύπτει από τις μαρτυρίες ο πατέρας φέρεται να κακοποιούσε την ανήλικη κόρη του, «δένοντας της από το λαιμό λες και ήταν σκυλί» ενώ το ίδιο συνέβαινε και με τα αδέλφια της Μ.

«Η κατάσταση ήταν πολύ δύσκολη γενικά στην οικογένεια. Κανείς δεν μιλούσε για το τι περνούσε η Μ…..» δηλώνει συγγενής της οικογένειας στο Star. Μάλιστα, ο ίδιος αναφέρει ότι ήξεραν τι συνέβαινε αλλά όταν το έλεγαν στον πατέρα της κοπέλας εκείνος αρνείτο τα πάντα.

Σε ερώτηση της δημοσιογράφου γιατί πιστεύει ότι ο πατέρας δεν σταμάτησε να εκδίδει την ανήλικη κόρη του για 20 ευρώ, ο συγγενής λέει ότι «ίσως και ο πατέρας έχει νοητική υστέρηση και δεν το κατάλαβε κανείς».

Ανατριχίλα προκαλούν οι ισχυρισμοί του ενός από τα αδέλφια της 18χρονης, ο οποίος υποστηρίζει ότι ο πατέρας τους τον «χτυπούσε με μπετόβεργα, με καναπίτσα και με σύρμα» και γι’ αυτό έφυγε από το σπίτι. «Έδενε την αδερφή μου με αλυσίδα στο λαιμό όταν ήταν 4 χρονών λες και ήταν σκυλί» λέει ο αδερφός της κοπέλας.

Η 18χρονη είχε μιλήσει και στην παιδοψυχολόγο του σχολείου της. «Είπε ότι βρίσκεται ερωτικά με έναν “φίλο” της στην καλύβα που βρίσκεται στο χοιροστάσιο του πατέρα της και ότι της έδινε 5 ευρώ.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: READER

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!