Πέμπτη, 20 Ιουνίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [Reader]: Φωτιά στο Μάτι: Φύτεψαν ελιές στη μνήμη του Ανδρέα και της Εβίτας Φύτρου
[Reader]: Φωτιά στο Μάτι: Φύτεψαν ελιές στη μνήμη του Ανδρέα και της Εβίτας Φύτρου

[Reader]: Φωτιά στο Μάτι: Φύτεψαν ελιές στη μνήμη του Ανδρέα και της Εβίτας Φύτρου

Τα δέντρα φυτεύτηκαν στην αυλή του σχολείου όπου φοιτούσαν τα δύο παιδιά ενώ υπάρχουν και ταμπέλες, με την μία ελιά να ονομάζεται «Εβίτα» και την άλλη «Ανδρέας».

Ιδιαίτερα συγκινητική ήταν είναι η ανάρτηση στο Facebook, με την οποία γνωστοποιείται η είδηση:

«Από το πρωί που είδα αυτή τη φωτογραφία δεν μπορώ να την βγάλω απ το μυαλό μου. Το Αρσάκειο πριν λίγες μέρες φύτεψε στον κήπο του δύο ελιές, στη μνήμη των δύο αδελφών μαθητών του, του Ανδρέα και της Εβίτας, που έχασαν με τραγικό τρόπο τη ζωή τους στη φωτιά, στο Μάτι, μαζί με τον μπαμπά τους, αφήνοντας πίσω τη μητέρα τους να προσπαθεί να συνεχίσει να ζει…

Οι συμμαθητές τους, οι καθηγητές τους, οι πολίτες, εμείς, ο απλός κόσμος δεν ξεχνάμε ποτέ. Οι άνθρωποι έτσι μένουν ζωντανοί για πάντα.

Κι όταν δικαιώνεται με τιμωρία των υπευθύνων ο άδικος θάνατος τους».

Η Βαρβάρα Βουκάκη ζητά δικαίωση

Η Βαρβάρα Βουκάκη, μητέρα της Εβίτας και του Ανδρέα, ζητά από το Αρχηγείο του Πυροσβεστικού Σώματος, την Υπηρεσία Εναέριων Μέσων Πυροσβεστικού Σώματος (ΥΕΜΠΣ) και την ανώνυμη εταιρεία με την επωνυμία «AEROSERVICES S.A.», να της παρέχουν πληροφορίες γύρω από τις κινήσεις των εναέριων μέσων που θα έπρεπε να συμμετέχουν στην κατάσβεση της πυρκαγιάς στην Ανατολική Αττική.

Στη συζήτηση, διαδικασία ασφαλιστικών μέτρων, παραστάθηκε το ελληνικό Δημόσιο το οποίο θεωρεί απαράδεκτη την αίτηση, με αιτιολογικό ότι το Αρχηγείο της Πυροσβεστικής και η ΥΕΜΠΣ δεν αποτελούν νομικό πρόσωπο.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: READER

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!