Πέμπτη, 22 Φεβρουαρίου 2018
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
12 °C 6 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
10 °C 13 kmh
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Reader]: Φλαμπουράρης: Αν το Κίνημα Αλλαγής αλλάξει στάση «εδώ είμαστε» 
[Reader]: Φλαμπουράρης: Αν το Κίνημα Αλλαγής αλλάξει στάση «εδώ είμαστε» 

[Reader]: Φλαμπουράρης: Αν το Κίνημα Αλλαγής αλλάξει στάση «εδώ είμαστε» 

Ανοιχτό κάλεσμα προς τις δυνάμεις της Κεντροαριστεράς απευθύνει εμμέσως πλην σαφώς ο υπουργός Επικρατείας Αλέκος Φλαμπουράρης δηλώνοντας ότι η συνεργασία με προοδευτικές δυνάμεις είναι συστατικό στοιχείο της πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ και προσθέτοντας ότι αν το Κίνημα Αλλαγής αλλάξει στάση «εδώ είμαστε». Την ίδια στιγμή εμφανίζεται βέβαιος πως οι επόμενες εκλογές θα κερδηθούν επειδή «η εντιμότητα του ΣΥΡΙΖΑ δεν αμφισβητείται».

Σε συνέντευξή του σε κυριακάτικη εφημερίδα ο κ. Φλαμπουράρης σημειώνει ότι το 2018 ότι θα είναι έτος εξαιρετικά δημιουργικό στον τομέα των επενδύσεων και σχολιάζει τα επώδυνα μέτρα που έχει περάσει η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ λέγοντας ότι οι «οι πολίτες δεν παραγνωρίζουν πως τους πιέσαμε, όχι επειδή θέλαμε, αλλά γιατί δεν γινόταν διαφορετικά. Τους πλήξαμε και πληγήκαμε εξίσου. Συμπάσχουμε και το εισπράττουν. Αυτό γεννά, εν τέλει, μία εμπιστοσύνη. Αυτήν πρέπει εμείς να τροφοδοτήσουμε.»

Ο ίδιος δηλώνει ότι η περασμένη τριετία ήταν «πολύ πυκνή από δυσκολίες και αντιφάσεις» και κάνοντας λόγο για τα πιο δύσκολα θέματα που έχει κληθεί να αντιμετωπίσει έκανε λόγο για την «μεγάλη στενοχώρια του προσφυγικού, την αγανάκτηση για τις παράλογες απαιτήσεις των δανειστών, την οργή για τα φαινόμενα διαφθοράς που συνάντησα και συναντώ αλλά και την απόγνωση που μου προκαλεί η γραφειοκρατία»

«Ταυτόχρονα με στενοχωρεί η αντίληψη κάποιων συνανθρώπων μου που ενώ έχουν χάσει πολλά από τις προηγούμενες Κυβερνήσεις, τα φορτώνουν σε εμάς.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: READER

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!