Δευτέρα, 18 Μαρτίου 2019
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
0 °C 0 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
0 °C 0 kmh
Home | ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ | [Reader]: Εσύ πόσο πλήρωσες για καύσιμα το τριήμερο της Καθαρής Δευτέρας;
[Reader]: Εσύ πόσο πλήρωσες για καύσιμα το τριήμερο της Καθαρής Δευτέρας;

[Reader]: Εσύ πόσο πλήρωσες για καύσιμα το τριήμερο της Καθαρής Δευτέρας;

Η τιμή της βενζίνης, όπως θα έχετε συνειδητοποιήσει, περνώντας έξω από τα πρατήρια, έπιασε πάλι την ανιούσα. Οι αναλυτές ελπίζουν να μη χτυπήσει πάλι τα «κόκκινα» επίπεδα που έφτασε τους προηγούμενους μήνες, ξεπερνώντας στην Αττική το 1,60/lt και σε πολλές περιοχές της Ελλάδος τα 2€/lt, αλλά κανείς δε μπορεί να πει ακόμη με σιγουριά.

Όσοι ταξιδέψαμε σε κοντινούς ή μακρινούς προορισμούς πάντως το περασμένο τριήμερο, θα νιώσαμε «στο πετσί μας» για άλλη μία φορά πόσο μεγάλο κόστος αποτελεί το κομμάτι των καυσίμων σε κάθε εκδρομή μας, γεγονός που μας κάνει να τη σκεφτόμαστε ξανά και ξανά πριν πάρουμε την απόφαση.

Αυτό που παρατηρεί κανείς με τις αυξομειώσεις της βενζίνης, είναι ότι η ίδια διαδρομή μπορεί να εκτοξευτεί ξαφνικά σε απίστευτα επίπεδα και να την πληρώσεις ακόμη και διπλά!

Και επειδή τα καύσιμα δυστυχώς ή ευτυχώς εξαρτώνται πάντα από τις γεωπολιτικές και οικονομικές εξελίξεις… εμείς οι οδηγοί βρισκόμαστε διαρκώς με το άγχος και την αγωνία για την τιμή που θα «ξημερώσει» η βενζίνη και το πετρέλαιο κίνησης!

Αυτό που θα πρέπει να αναλογιστούμε για να πετάξουμε από πάνω μας τον βραχνά των εξόδων κίνησης, είναι ότι υπάρχουν κάποια είδη καυσίμων που όσο και αν ανεβοκατεβαίνει η βενζίνη και το πετρέλαιο, αυτά παραμένουν πάντα…. ΦΘΗΝΟΤΕΡΑ ! Πρόκειται για τα εναλλακτικά καύσιμα, όπως το υγραέριο και το φυσικό αέριο, που προσδίδουν πάντα έως 60% οικονομία σε κάθε χιλιόμετρο , ασχέτως του πόσο μεταβάλλονται τα παραδοσιακά καύσιμα.

Με λίγα λόγια… Μιλάμε για σταθερό και ασύγκριτα μεγάλο κέρδος σε κάθε μετακίνηση, χωρίς άγχος για το πώς θα «ξημερώσει» η τιμή του πετρελαίου.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: READER

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!