Πέμπτη, 20 Ιουνίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Reader]: Η επιστροφή Αβραμόπουλου στην Ελλάδα και ο… χρησμός του Ταλλεϋράνδου
[Reader]: Η επιστροφή Αβραμόπουλου στην Ελλάδα και ο… χρησμός του Ταλλεϋράνδου

[Reader]: Η επιστροφή Αβραμόπουλου στην Ελλάδα και ο… χρησμός του Ταλλεϋράνδου

Ήταν η επιβεβαίωση μιας προναγγελθείσας επιστροφής. Η χθεσινοβραδινή συνέντευξη του Επιτρόπου της χώρας μας στην Ε.Ε., Δημήτρη Αβραμόπουλου στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alphaείχε ως αιχμή την προαναγγελία επιστροφής του πολύπειρου πολιτικού στο εγχώριο πολιτικό σκηνικό.

Για τον κ. Αβραμόπουλο, οι συγκυρίες έχουν «κουμπώσει» κατάλληλα. Κατά τα φαινόμενα, οι εθνικές εκλογές θα διενεργηθούν περίπου στο τέλος της θητείας του στην Κομισιόν, η οποία επισήμως λήγει στις 31/10. «Ανήκω στη ΝΔ. Αυτή είναι η παράταξή μου», είπε στη χθεσινοβραδινή του συνέντευξη, υπενθυμίζοντας τις κομματικές του ρίζες. «Από την ώρα που οι πολίτες κρίνουν ότι τους είμαι χρήσιμος για όποιον ρόλο και αποστολή και αν μου αναθέσουν, είμαι έτοιμος να ανταποκριθώ. Πάντοτε στις τάξεις της μεγάλης, φιλελεύθερης παράταξης. Στηρίζω τον Μητσοτάκη αυτή την ώρα, γιατί κάνει μια μεγάλη προσπάθεια να ανοίξει έναν δρόμο και μια προοπτική», είπε, επιβεβαιώνοντας την επιστροφή του. Για το τι θα κάνει, όμως, μετά την επιστροφή του, απάντησε σιβυλλικά με…Ταλλεϋράνδο: «Τίθεμαι στη διάθεση των γεγονότων».

Η αποκωδικοποίηση των λεγομένων του Επιτρόπου δεν είναι πάντα εύκολη υπόθεση, μιας και, ως διπλωμάτης, ξέρει να ελίσσεται. Στην πραγματικότητα, όμως, και με δεδομένες τις άρτιες σχέσεις του κ. Αβραμόπουλου με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, τόσο σε προσωπικό όσο και σε πολιτικό επίπεδο, η πόρτα του ψηφοδελτίου Επικρατείας της ΝΔ είναι ανοιχτή για τον Έλληνα Επίτροπο και φαίνεται πως θα είναι σε μια εκλόγιμη θέση.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: READER

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!