Πέμπτη, 23 Νοεμβρίου 2017
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
14 °C 2 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
11 °C 3 kmh
Home | ΚΟΣΜΟΣ | [Reader]: Εκκενώθηκε και πάλι λόγω αναθυμιάσεων κτίριο της Κομισιόν που θα φιλοξενήσει τη Σύνοδο Κορυφής
[Reader]: Εκκενώθηκε και πάλι λόγω αναθυμιάσεων κτίριο της Κομισιόν που θα φιλοξενήσει τη Σύνοδο Κορυφής

[Reader]: Εκκενώθηκε και πάλι λόγω αναθυμιάσεων κτίριο της Κομισιόν που θα φιλοξενήσει τη Σύνοδο Κορυφής

Εκκενώθηκε για δεύτερη φορά μέσα σε μια εβδομάδα το κτίριο που την Παρασκευή αναμένεται να φιλοξενήσει τη Σύνοδο Κορυφής των Ευρωπαίων ηγετών στις Βρυξέλλες, καθώς εργαζόμενοι στα μαγειρεία αισθάνθηκαν και πάλι αδιαθεσία λόγω αναθυμιάσεων.

Όπως έγινε γνωστό από τη γενική γραμματεία του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης, πολλοί εργαζόμενοι παρουσίαζαν «ελαφρά συμπτώματα» και μεταφέρθηκαν σε νοσοκομείο. Σύμφωνα με την ανακοίνωση πάντως, η σύνοδος κορυφής των ηγετών των 28 χωρών της ΕΕ προβλέπεται να διεξαχθεί κανονικά.

Την περασμένη Παρασκευή, 20 άνθρωποι, εργαζόμενοι στα μαγειρεία και τους γειτονικούς χώρους, δηλητηριάστηκαν από τοξικές αναθυμιάσεις λόγω της ανάμιξης δύο καθαριστικών προϊόντων. “Παρά τους ελέγχους και τα προληπτικά μέτρα, άλλο ένα επεισόδιο σημειώθηκε σήμερα στην κουζίνα”, ανέφερε η γενική γραμματεία και για τον λόγο αυτό αποφασίστηκε να μεταφερθούν προσωρινά, για προληπτικούς λόγους, οι εργαζόμενοι σε άλλο κτίριο.

Δεν έχει διευκρινιστεί μέχρι στιγμής πόσοι άνθρωποι ασθένησαν σήμερα λόγω των αναθυμιάσεων. Το κτίριο Europa, που βρίσκεται στην οδό Λουά, απέναντι από την έδρα της Επιτροπής εγκαινιάστηκε μόλις πέρσι, τον Δεκέμβριο του 2016 και φιλοξένησε την πρώτη του σύνοδο κορυφής τον Ιανουάριο φέτος.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: READER

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!