Παρασκευή, 15 Νοεμβρίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [Reader]: «Εγώ ξαναγεννήθηκα»: ΑΜΕΑ λόγω τροχαίου δίνει κάθε χρόνο μάθημα ζωής σε μαθητές (vids)
[Reader]: «Εγώ ξαναγεννήθηκα»: ΑΜΕΑ λόγω τροχαίου δίνει κάθε χρόνο μάθημα ζωής σε μαθητές (vids)

[Reader]: «Εγώ ξαναγεννήθηκα»: ΑΜΕΑ λόγω τροχαίου δίνει κάθε χρόνο μάθημα ζωής σε μαθητές (vids)

Στις 14 Οκτωβρίου 2006 ο Δημήτρης Αντωνίου βρισκόταν έξω από το σχολείο του, το 7ο Λύκειο Καλαμαριάς, όταν οδηγός που έτρεχε έπεσε πάνω του. Έκτοτε έχει καθηλωθεί σε αναπηρικό αμαξίδιο.

Στα πλαίσια της εκδήλωσης «Save A Life – Slow And Live», ο κ. Αντωνίου μίλησε στους μαθητές του 7ου Λυκείου Καλαμαριάς.

«Ας πούμε ότι σήμερα έχω και γενέθλια και γιορτή και ότι άλλο μπορεί να φανταστεί κανείς. Σαν σήμερα είχα το τροχαίο, 13 χρόνια πριν. Έξω από το σχολείο σας ένας οδηγός που έτρεχε έχασε τον έλεγχο, ανέβηκε στο πεζοδρόμιο και με τραυμάτισε. Για κάποιες ώρες, μέρες, μήνες, μπορεί να είχα φύγει από τη ζωή, ήμουν μπρος πίσω, ευτυχώς έμεινα. Εγώ ξαναγεννήθηκα, έτσι το βλέπω. Για εμένα είναι πολλά πράγματα, έτσι το βλέπω, οπότε είμαι πολύ χαρούμενος που είστε εδώ. Διάλεξα εσάς γιατί έχουμε φιλικές σχέσεις με το σχολείο σας. Είστε το σχολείο που έγινε το ατύχημα», ανέφερε ο κ. Αντωνίου στους μαθητές.

«Σήμερα θέλω να κερδίσετε κάποια πράγματα. Σίγουρα η παρουσία μου κάτι σας λέει. Εγώ πεζός ήμουν. Στο μυαλό σας και στο δικό μου τότε, τα τροχαία είναι στο μυαλό σας οι μεγάλοι που τρέχουν, οι μεγάλοι που χτυπούν τα αυτοκίνητα. Και εγώ έτσι νόμιζα αλλά αφορά και τους πεζούς. Πεζοί είστε όλοι.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: READER

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!