Τετάρτη, 26 Ιουνίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [Reader]: Διπλή διάκριση της Avis στα PEAK Performance Marketing Awards
[Reader]: Διπλή διάκριση της Avis στα PEAK Performance Marketing Awards

[Reader]: Διπλή διάκριση της Avis στα PEAK Performance Marketing Awards

Στην τελετή βράβευσης που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 5 Ιουνίου, η Avis βραβεύτηκε και στις δύο κατηγορίες που συμμετείχε. Συγκεκριμένα, κέρδισε:

  • Gold Award στην κατηγορία Best Performance in B2B, για την εξαιρετικά αποτελεσματική χρήση Performance Marketing προς B2B κοινά της εταιρείας
  • Silver Award στην κατηγορία Best Lead Generation Campaign, για την υψηλή απόδοση της καμπάνιας για το Avis Leasing η οποία ξεπέρασε τους στόχους που είχαν τεθεί εξαρχής

Οι καμπάνιες που βραβεύθηκαν πραγματοποιήθηκαν σε συνεργασία με τη Relevance Digital Agency, η οποία κέρδισε το βραβείο Agency of the Year και αποτελεί στρατηγικό συνεργάτη της Avis σε όλες τις ενέργειες performance marketing. Τις βραβεύσεις εκ μέρους της Avis παρέλαβε ο κ. Θωμάς Σιόλας, Senior Marketing & Communications Manager.

Με αφορμή την διάκριση της εταιρίας, ο Ανδρέας Ταπραντζής, Διευθύνων Σύμβουλος της Avis δήλωσε: «Η Avis ως ηγέτης στο χώρο της καινοτομεί συνεχώς, ώστε να παρέχει αφενός τις βέλτιστες υπηρεσίες στους πελάτες της, αφετέρου ένα εξαιρετικά δημιουργικό περιβάλλον στους ανθρώπους και συνεργάτες της. Στο πλαίσιο αυτό, υψηλή προτεραιότητα έχει και η επικοινωνία με τους πελάτες μας μέσα από κάθε διαθέσιμο κανάλι και κατά συνέπεια, η Avis επενδύει συστηματικά σε αυτή αξιοποιώντας όλα τα σύγχρονα εργαλεία. Οι δύο διακρίσεις μας, που αφορούν σε καμπάνιες performance marketing σε συνεργασία με τη Relevance, επιβεβαιώνουν τη στρατηγική μας και ενισχύουν τη δέσμευσή μας να γινόμαστε καλύτεροι καθημερινά, σε όλα τα επίπεδα της λειτουργίας μας.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: READER

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!