Τετάρτη, 23 Ιανουαρίου 2019
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
15 °C 13 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
10 °C 2 kmh
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Reader]: Η ΝΔ δίνει ραντεβού στη Βουλή με την κυβέρνηση για ΔΕΠΑ και Πετσίτη
[Reader]: Η ΝΔ δίνει ραντεβού στη Βουλή με την κυβέρνηση για ΔΕΠΑ και Πετσίτη

[Reader]: Η ΝΔ δίνει ραντεβού στη Βουλή με την κυβέρνηση για ΔΕΠΑ και Πετσίτη

Μέχρι πριν από λίγες μέρες, ελάχιστοι, ακόμα και εντός του πολιτικού φάσματος, γνώριζαν το όνομα του Μανώλη Πετσίτη. Μέσα σε ελάχιστες μέρες, όμως, η αποκάλυψη της φιλικής του σχέσης με τον Νίκο Παππά, αλλά και η απότομη αύξηση των εισοδημάτων του από το 2016 και μετά, συνδυαστικά με την πολλαπλή του απασχόληση σε επιχειρήσεις, της περιώνυμης πλέον ELFE του Λαυρέντη Λαυρεντιάδη συμπεριλαμβανομένης.

Η ΝΔ, συνεπώς, ζητεί απαντήσεις από την κυβέρνηση για μια σειρά ζητημάτων: τόσο για την υπόθεση των χρεών της ELFE προς τη ΔΕΠΑ, μετά και τις καταγγελίες που έχει κάνει ο υπό δίωξη πρώην CEOτης ΔΕΠΑ και στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ Θεόδωρος Κιτσάκος, αλλά και για τον ρόλο του κ. Πετσίτη, ο οποίος εμφανίζεται να ήταν για ένα μεγάλο διάστημα στο στενό περιβάλλον του κ. Παππά, αλλά και του Μεγάρου Μαξίμου και βρέθηκε αίφνης επαγγελματικά και εισοδηματικά αποκατεστημένος, σε βαθμό που έφτασε προ ημερών να εμφανίζεται και ως…χρηματοδότης της ομάδας μπάσκετ της Νηαρ Ηστ.

Κάπως έτσι, 21 βουλευτές της ΝΔ έφτασαν χθες να καταθέσουν ερώτηση στον υπουργό Ψηφιακής Πολιτικής Νίκο Παππά, ο οποίος σημειωτέον έχει πει ότι ο κ. Πετσίτης ήταν απλά ένας συμμαθητής και παλαιόθεν φίλος του, ο οποίος θα πρέπει ο ίδιος να απαντήσει για τα εισοδήματά του.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: READER

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!