Τετάρτη, 26 Φεβρουαρίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [Reader]: Δίκη Χρυσής Αυγής – Βρεττός: Φθηνό το επιχείρημα του «μεμονωμένου περιστατικού»
[Reader]: Δίκη Χρυσής Αυγής – Βρεττός: Φθηνό το επιχείρημα του «μεμονωμένου περιστατικού»

[Reader]: Δίκη Χρυσής Αυγής – Βρεττός: Φθηνό το επιχείρημα του «μεμονωμένου περιστατικού»

Με την αγόρευση του Άγγελου Βρεττού, έκτου εκ των συνηγόρων των συνδικαλιστών του ΠΑΜΕ, ολοκληρώθηκαν οι αγορεύσεις της πολιτικής αγωγής στη Δίκη της Χρυσής Αυγής. Με πέντε συναδέλφους του εκ μέρους των συνδικαλιστών του ΠΑΜΕ να έχουν προηγηθεί, ο Άγγελος Βρεττός, ανέλαβε να επισημάνει την ιστορικότητα τόσο της δίκης όσο και της απόφασης που θα κληθούν να πάρουν σε λίγους μήνες οι δικαστές.

Ο συνήγορος της πολιτικής αγωγής μάλιστα ανέφερε μια παρέμβαση της προέδρου την οποία χαρακτήρισε «μια από τις καλύτερες στιγμές» της δίκης. «Σε πρόσφατη παρατήρησή σας, σε αγόρευση συναδέλφου εύστοχα επισημάνατε ότι πέρα από συγκεκριμένους δικαστές που αναφέρθηκαν και που με την κρίση τους, έχουν αφήσει το θετικό τους αποτύπωμα – το κράτησα σαν μήνυμα ουσίας και ελπίδας – ότι υπάρχουν και πολλοί άλλοι δικαστές που καθημερινά κάνουν το καθήκον τους στην ίδια κατεύθυνση, σε μικρά και μεγάλα ζητήματα που αφορούν τον άνθρωπο και την πρόοδο της κοινωνίας μας».

Ακόμα χαρακτήρισε «φθηνό» το επιχείρημα του «μεμονωμένου περιστατικού» που υιοθέτησε η εισαγγελική πρόταση για τις εγκληματικές ενέργειες της Χρυσής Αυγής.«Είναι φθηνό το επιχείρημα του «μεμονωμένου» περιστατικού. Όλα είναι τυχαία, μεμονωμένα και συμπτωματικά. Δεν έχουν να κάνουν με τη Χρυσή Αυγή. Τότε γιατί αυτή πανομοιοτυπία; Γιατί οι ίδιοι άνθρωποι; Η ίδια μεθοδολογία; Τα ίδια όπλα; Πως συμπίπτει να είναι βουλευτές της ΧΑ παντού επικεφαλής; Πως τυχαίνουν όλες αυτές οι συμπτώσεις;»

«Υπόθεση του λαού το τσάκισμα του ναζισμού»

Ο Άγγελος Βρεττός σημείωσε ακόμα πως πίστη της πολιτικής αγωγής, είναι πως «το τσάκισμα του ναζισμού που εκφράζει η ΧΑ, είναι υπόθεση του λαού και της νεολαίας.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: READER

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!