Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [Reader]: Δίκη Χρυσής Αυγής: Συμμετοχή σε επιθέσεις… αλά καρτ από τον Πανταζή – Αρνείται πως ήταν πυρηνάρχης
[Reader]: Δίκη Χρυσής Αυγής: Συμμετοχή σε επιθέσεις… αλά καρτ από τον Πανταζή – Αρνείται πως ήταν πυρηνάρχης

[Reader]: Δίκη Χρυσής Αυγής: Συμμετοχή σε επιθέσεις… αλά καρτ από τον Πανταζή – Αρνείται πως ήταν πυρηνάρχης

Ο κατηγορούμενος, όπως και στις καταθέσεις του στον ανακριτή, κατονόμασε άλλο πρόσωπο ως επικεφαλής της οργάνωσης της Χρυσής Αυγής στο Πέραμα, λέγοντας στο δικαστήριο πως ο ίδιος ήταν μέλος της πενταμελούς διοίκησης ως υπεύθυνος διανομής τροφίμων και ρούχων. Όπως ανέφερε δεν είχε καμία σχέση με την Χρυσή Αυγή μέχρι τον Δεκέμβριο του 2012, οπότε εντάχθηκε στην Τοπική του Περάματος, που τότε άνοιξε γραφεία στην περιοχή.

Κατά την άποψη του κατηγορούμενου, οι Αιγύπτιοι ψαράδες οι οποίοι τους αναγνώρισαν από την πρώτη στιγμή στο Αστυνομικό Τμήμα, είναι «υποκινούμενοι» και κάποιοι άλλοι «τους τραβάνε σαν πανηγύρια».

Όπως είπε ο Αναστάσιος Πανταζής: «οι άνθρωποι αυτοί ταλαιπωρούνται χωρίς να το ξέρουν, είναι υποκινούμενοι. Μέχρι και τελευταία τα ψαράκια για τα παιδάκια μου τα έπαιρνα από το μαγαζί τους. Δεν υπάρχει άλλο ψαράδικο. Εγώ βγήκα από τη φυλακή και την πρώτη μέρα πήγα στο μαγαζί τους και ρώτησα γιατί δεν λένε την αλήθεια. Και μου λέει ο ένας “φίλε το ξέρουμε ότι δεν είσαι εσύ”. Μου είπε ότι έχουν έρθει οι μανάδες των παιδιών (σ.σ.: των δραστών της επίθεσης) και ζήτησαν συγγνώμη γιατί είχαν πάρει ναρκωτικά».

  • Πρόεδρος: Ποιες μανάδες; Ποια παιδιά; Τι εννοείτε;
  • Κατηγορούμενος: Δεν ρώτησα τι εννοούσε, μου αρκούσε αυτό που άκουσα.
  • Πρόεδρος: Γιατί δεν είπε τα ίδια και στο δικαστήριο αυτός που σας μίλησε;
  • Κατηγορούμενος: Προφανώς του μιλάνε στο αυτί.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: READER

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!