Δευτέρα, 19 Αυγούστου 2019
# M-NEWS:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [Reader]: Δίκη Χρυσής Αυγής – Ο Πατέλης ζητά συγγνώμη από τον Λαγό και «δείχνει» Ρουπακιά: Του είπα κόψε το λαιμό σου
[Reader]: Δίκη Χρυσής Αυγής – Ο Πατέλης ζητά συγγνώμη από τον Λαγό και «δείχνει» Ρουπακιά: Του είπα κόψε το λαιμό σου

[Reader]: Δίκη Χρυσής Αυγής – Ο Πατέλης ζητά συγγνώμη από τον Λαγό και «δείχνει» Ρουπακιά: Του είπα κόψε το λαιμό σου

Ο Γιώργος Πατέλης ανέφερε στη δίκη της Χρυσής Αυγής : «θέλω να ζητήσω συγγνώμη από τον Λαγό. Πολλές φορές έστελνα μηνύματα στην τοπική για να φέρω κόσμο στα γραφεία και δεν υπήρχε ανταπόκριση. Μια φορά έστειλα “εντολή Λαγού, όλοι στα γραφεία” και υπήρξε ανταπόκριση. Από τότε το έκανα από μόνος μου, ήταν λάθος μου και το αναγνωρίζω, ζητάω συγγνώμη μέσω του δικαστηρίου σας στον Λαγό».

Έπειτα ο Πατέλης αρνήθηκε κάθε σχέση με το ναζισμό και αναφέρθηκε στον Γιώργο Ρουπακιά λέγοντας πως «ήταν απλώς ενεργό μέλος. Τον είχα στείλει μόνο στη Μεσογείων να πάρει μπλουζάκια, βοηθούσε κι εκείνος και η οικογένεια του, τα παιδιά κι η γυναίκα του. Βοηθούσαν όπως όλος ο κόσμος».

Το βράδυ της δολοφονίας του Παύλου Φύσσα «έμεινε τελευταίος ο Τσακανίκας να κλειδώσει. Λίγο μετά από εμένα. Λίγες ώρες νωρίτερα με ενημέρωσε ο Λαγός ότι θα ερχόταν ο Μιχαλολιάκος για ομιλία. Εκείνη τη στιγμή έγινε χαμός. Έπρεπε να δω πως θα φέρω εις πέρας τις δυο ομιλίες και τη διανομή τροφίμου. Ήθελε οργάνωση σε φωτισμό, άδειες για το χώρο της εκδήλωσης. Και έπρεπε να βγάλω και φυλλάδια να μοιράσουμε στον κόσμο».

Όπως υποστήριξε ο Πατέλης, επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον Ρουπακιά και του είπε να πάει να πάρει τα τρικάκια από το Περιστέρι.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: READER

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!