Σάββατο, 20 Απριλίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [Reader]: Το δικαστήριο απέρριψε το αίτημα της ΓΣΕΕ για αποκλεισμό του ΠΑΜΕ από τη διοίκηση
[Reader]: Το δικαστήριο απέρριψε το αίτημα της ΓΣΕΕ για αποκλεισμό του ΠΑΜΕ από τη διοίκηση

[Reader]: Το δικαστήριο απέρριψε το αίτημα της ΓΣΕΕ για αποκλεισμό του ΠΑΜΕ από τη διοίκηση

Με την ίδια διοίκηση που προέκυψε από το 36ο Συνέδριό της, θα συνεχίσει η ΓΣΕΕ, σύμφωνα με την προσωρινή διαταγή του Μονομελούς Πρωτοδικείο Αθήνας, το οποίο αρνήθηκε το αίτημα της πλειοψηφίας της Συνομοσπονδίας, να αποκλειστούν από τη διορισμένη διοίκηση τα μέλη του ΠΑΜΕ, που αποτελεί την δεύτερη δύναμη στην συνομοσπονδία.

Στις 6 Μαΐου, αναμένεται να συζητηθεί η κύρια αίτηση της πλειοψηφίας της ΓΣΕΕ, ώστε η προσωρινή διορισμένη διοίκηση να προχωρήσει στην διεξαγωγή του 37ου Συνεδρίου, που η πλειοψηφία απέτυχε σε δυο περιπτώσεις σε Καλαμάτα και Ρόδο να φέρει σε πέρας.

Με ανακοίνωσή του, το ΠΑΜΕ, αναφέρει «Με το νέο χρονικό περιθώριο που έχουν, αφού τελειώσουν η τουριστική περίοδος και οι διακοπές τους, θα συνεχίσουν τις διακοπές σε νέα πεντάστερα ξενοδοχεία, επιδιώκοντας την πραγματοποίηση ενός νόθου Συνεδρίου. Τίποτα όμως δεν τελείωσε.Δεν θα τους αφήσουμε σε χλωρό κλαρί».

Από την πλευρά της η πλειοψηφία της ΓΣΕΕ σημειώνει «Για μια ακόμη φορά, μετά και τη σημερινή προσωρινή διαταγή του Μονομελούς Πρωτοδικείου, το ΠΑΜΕ συνεχίζει, με την ίδια αξιόποινη συκοφαντική φρασεολογία, τις απειλές του για παρεμπόδιση και στο μέλλον της διεξαγωγής του 37ου Συνεδρίου της ΓΣΕΕ. Η απάντησή μας στην αντιδημοκρατική συμπεριφορά του είναι ότι εμείς θα επιμείνουμε δημοκρατικά και η δημοκρατία θα νικήσει».

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: READER

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!