Τρίτη, 22 Αυγούστου 2017
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
24 °C 4 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
25 °C 8 kmh
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [Reader]: Τι δείχνει η εικόνα προφίλ σου στα social media για την προσωπικότητά σου
[Reader]: Τι δείχνει η εικόνα προφίλ σου στα social media για την προσωπικότητά σου

[Reader]: Τι δείχνει η εικόνα προφίλ σου στα social media για την προσωπικότητά σου

Τα σόσιαλ μίντια μπορούν να αποκαλύψουν πολλά πράγματα για το ποιος είσαι, αλλά με το ποιους συνομιλούμε και τι γράφουμε στα Tweets δεν είναι η πιο αποκαλυπτική πλευρά της διαδικτυακής μας ζωής, σύμφωνα με ερευνητές.

Οι φωτογραφίες που επιλέγουμε για την εικόνα του προφίλ μπορεί να δείξει την προσωπικότητά μας με μεγάλη ακρίβεια σύμφωνα με μία ομάδα ερευνητών που ανέλυσαν πάνω από 66.000 ανθρώπινες προσωπικότητες και φωτογραφίες προφίλ στο Twitter.

Δείτε πώς μπορείτε να ξεχωρίσετε τις 5 κύριες προσωπικότητες:

1. Ανοιχτή προσωπικότητα

Οι πιο ανοιχτόμυαλοι και περίεργοι χρήστες είναι πιο πιθανό να έχουν για εικόνα προφίλ κάτι άλλο από το πρόσωπό τους, δείχνοντας μια μορφή επανάστασης απέναντι στο αναμενόμενο. Οι φωτογραφίες τους έχουν συνήθως καλή ποιότητα.

Σε όσους από αυτούς τους χαρακτήρες δείχνουν τελικά το πρόσωπό τους, το πιο πιθανό είναι να φορούν γυαλιά μυωπίας αλλά όχι γυαλιά ηλίου και τα πρόσωπά τους τις περισσότερες φορές δείχνουν αρνητικά συναισθήματα αντί για θετικά.

2. Σχολαστικότητα

Οι σχολαστικοί άνθρωποι είναι επιρρεπείς στην προγραμματισμένη συμπεριφορά και την αυτοπειθαρχία. Οι φωτογραφίες προφιλ τους είναι πολύ πιθανόν να έχουν μόνο ένα πρόσωπο, δείχνοντας την τάση τους να προτιμούν αποδεκτές συμπεριφορές.

Οι φωτογραφίες τους είναι πιο χρωματιστές, φυσικές και φωτεινές και επιλέγουν φωτογραφίες που τους κάνουν να φαίνονται πιο μεγάλη σε ηλικία απ’ ό,τι είναι στην πραγματικότητά.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: READER

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!