Παρασκευή, 15 Νοεμβρίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [Reader]: «Αν δεν υπήρχε η αγάπη του κόσμου θα ήταν διαφορετικά τα πράγματα»: Συγκινεί ο πατέρας του Παναγιώτη-Ραφαήλ (vid)
[Reader]: «Αν δεν υπήρχε η αγάπη του κόσμου θα ήταν διαφορετικά τα πράγματα»: Συγκινεί ο πατέρας του Παναγιώτη-Ραφαήλ (vid)

[Reader]: «Αν δεν υπήρχε η αγάπη του κόσμου θα ήταν διαφορετικά τα πράγματα»: Συγκινεί ο πατέρας του Παναγιώτη-Ραφαήλ (vid)

Ξεπέρασαν τα 3.100.000 ευρώ οι δωρεές για τον Παναγιώτη Ραφαήλ, σύμφωνα με τα όσα υποστήριξε ο κ. Γλωσσιώτης μιλώντας στο STAR Κεντρικής Ελλάδας.

«Αν δε υπήρχε η αγάπη του κόσμου τώρα θα ήταν διαφορετικά τα πράγματα. Θέλω να σας ευχαριστήσω όλους», τόνισε ο κ. Γλωσσιώτης.

Διευκρίνισε ότι ολόκληρο το ποσό προέρχεται από δωρεές και σε ερώτηση αν κατατέθηκε ένα εκατομμύριο ευρώ από ιδιώτη απάντησε: «δεν γνωρίζω κάτι, εγώ μπορώ να σας πω με βεβαιότητα ότι το πρωί το ποσό είναι στα 3,1 εκατομμύρια ευρώ και όλα ήταν από μικροκαταθέσεις».

«Θεωρούμε πως τα χρήματα θα φτάσουν. Υπάρχει και το project κουμπαράδες, γι αυτό είπαμε μέχρι τέλος του μήνα. Το Υπουργείο έχει διαπραγματευτεί την τιμή του το φαρμάκου, θεωρούμε ότι θα λάβουμε και εμείς μία καλή τιμή. Στο Υπουργείο με διαβεβαίωσαν πως προχωράμε για να φύγει η γραφειοκρατία και να μεταβεί το παιδί όσο το δυνατόν γρηγορότερα», είπε ο κ. Γλωσσιώτης.

Πλέον η οικογένεια βγάζει βίζα για τις ΗΠΑ και σύμφωνα με τον πατέρα «υπάρχουν δυσκολότερα κομμάτια στο ταξίδι γιατί το παιδί, για να μεταβεί στις ΗΠΑ, χρειάζεται νοσοκομειακό αεροσκάφος που θα φύγει από το Ελευθέριος Βενιζέλος και θα προσγειωθεί απευθείας στη Βοστώνη. Αυτό είναι ένα επιπλέον έξοδο γι αυτό είπαμε πως πάμε μέχρι τέλος του μηνός.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: READER

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!