Τετάρτη, 26 Ιουνίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Reader]: Χριστοδουλοπούλου: Ζητώ συγγνώμη από τον ΣΥΡΙΖΑ – Δεν κατεβαίνω στις εκλογές (vid)
[Reader]: Χριστοδουλοπούλου: Ζητώ συγγνώμη από τον ΣΥΡΙΖΑ – Δεν κατεβαίνω στις εκλογές (vid)

[Reader]: Χριστοδουλοπούλου: Ζητώ συγγνώμη από τον ΣΥΡΙΖΑ – Δεν κατεβαίνω στις εκλογές (vid)

Η κυρία Χριστοδουλοπούλου «αποσύρθηκε» μετά τις αντιδράσεις που προκάλεσε η απόπειρα μετάταξης της κόρης της.

Μιλώντας στον ΑΝΤ-1 το πρωί της Παρασκευής, ζήτησε συγγνώμη από το ΣΥΡΙΖΑ και την κυβέρνηση και ανακοίνωσε πώς δεν είναι υποψήφια στις επερχόμενες εκλογές: «Θέλω μόνο να αξιοποιήσω την ευκαιρία που μου δίνετε, να ζητήσω συγγνώμη από τον ΣΥΡΙΖΑ, την κυβέρνηση, τους φίλους και τους συντρόφους μου που τους στενοχώρησα. Δυστυχώς, δεν μπορώ να επανορθώσω με διαφορετικό τρόπο, παρά μόνο με το ελάχιστο που μπορώ, να μην συμμετέχω ως υποψήφια στις εθνικές εκλογές»

Δίνοντας εξηγήσεις για το πώς η κόρη της έφτασε να εργάζεται στη Βουλή, η κυρία Χριστοδουλοπούλου τα έκανε .. χειρότερα λέγοντας: «προφανώς, με την έννοια που το λέμε, ότι δεν θα μπορούσε ο καθένας να αποσπαστεί στη Βουλή ώστε στη συνέχεια να μεταταχθεί, υπάρχει ένα ζήτημα ότι αξιοποιήθηκαν κάποιες γνωριμίες, διασυνδέσεις κλπ δεν το συζητάμε αυτό».

Έσπευσε ωστόσο να διευκρινίσει ότι η μετάταξη της κόρης της «δεν επιβαρύνει το δημόσιο ούτε με μία δραχμή γιατί εργαζόταν από πριν».

«Η κόρη μου υπηρετούσε στα ΕΛΤΑ από τα 2004, είχε μπει με ΑΣΕΠ και δούλεψε όλα αυτά τα χρόνια και στην επαρχία. Ανέβηκε στην επαρχία και η λύση που της προτεινόταν ήταν να γίνει διευθύντρια σε κάποιο υποκατάστημα, δεν το ήθελε και έτσι περιθωριοποιήθηκε αφού δεν μπορούσε να ασκήσει τα καθήκοντα που αναλογούσαν στα προσόντα της.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: READER

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!