Σάββατο, 19 Οκτωβρίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ - ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ | [Reader]: Χριστιανόπουλος για Ρασούλη: «Αντιπαθέστατος με λεφτά και υπηρέτριες» – Οι αντιδράσεις
[Reader]: Χριστιανόπουλος για Ρασούλη: «Αντιπαθέστατος με λεφτά και υπηρέτριες» – Οι αντιδράσεις

[Reader]: Χριστιανόπουλος για Ρασούλη: «Αντιπαθέστατος με λεφτά και υπηρέτριες» – Οι αντιδράσεις

Πρόσφατα από τις εκδόσεις Ιανός κυκλοφόρησε το βιβλίο της Σωτηρίας Σταυρακοπούλου «Τα Εσώψυχα του Ντίνου Χριστιανόπουλου», που σύμφωνα με τον υπότιτλο πρόκειται για «μια εκ βαθέων δεκαετή συνομιλία 2004-2012» της ίδιας με τον ποιητή.

Στο σχεδόν 1.000 σελίδων βιβλίο, μεταξύ άλλων, ο Χριστιανόπουλος φέρεται να επιτίθεται στον Μανώλη Ρασούλη, γεγονός που έχει προκαλέσει αρκετές αντιδράσεις τόσο της οικογένειας του μεγάλου δημιουργού, όσο και δεκάδων χρηστών των social media. Ο ποιητής φέρεται να χαρακτηρίζει τον Ρασούλη «αντιπαθέστατο» και να υποστηρίζει ότι «έβγαλε πολλά λεφτά, αγόρασε ένα σπίτι στο Πήλιο και είχε τέσσερις υπηρέτριες».

Με «πίκρα και αγανάκτηση» για την έκδοση αυτή, ο συγγραφέας και φίλος του ποιητή, όπως και του Ρασούλη, Θωμάς Κοροβίνης με ανάρτησή του στο Facebook αναφέρει, «ο Ντίνος αρκετά πριν από το ’12 είχε περάσει σε σωματική παρακμή συνοδευόμενη από πνευματική πτώση. Εδώ και χρόνια δε είναι κατά σώμα μόνον παρών», όπερ σημαίνει ότι ο ποιητής λόγω ηλικίας αντιμετωπίζει σοβαρά νοητικά προβλήματα.

Συγκεκριμένα στην ανάρτησή του ο Θωμάς Κοροβίνης γράφει:

«ΠΙΚΡΑ ΚΑΙ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ!
Διαβάζω με μεγάλη περιέργεια και βαθιά ανησυχία το σχοινοτενές πόνημα (σχεδόν 1000 σελίδες) της κ. Σωτηρίας Σταυρακοπούλου “Τα εσώψυχα του Ντίνου Χριστιανόπουλου” που εκδόθηκε πριν από λίγες μέρες. Ντρέπομαι να πω με ποια λέξη ομοιοκαταληκτεί ιδανικά! Βασίζεται σε κουβέντες της συγγραφέως με τον ποιητή που κράτησαν από το 2008 μέχρι το 2012.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: READER

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!