Πέμπτη, 21 Σεπτεμβρίου 2017
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
21 °C 3 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
21 °C 5 kmh
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Reader]: Χαρακόπουλος: Η ιδεολογία του ΣΥΡΙΖΑ είναι πια η καρέκλα της εξουσίας
[Reader]: Χαρακόπουλος: Η ιδεολογία του ΣΥΡΙΖΑ είναι πια η καρέκλα της εξουσίας

[Reader]: Χαρακόπουλος: Η ιδεολογία του ΣΥΡΙΖΑ είναι πια η καρέκλα της εξουσίας

«Αξιολογούνται με άριστα οι άνδρες και γυναίκες της Πυροσβεστικής και αξίζουν συγχαρητήρια στους εθελοντές, οι κυβερνώντες δεν ανταποκρίθηκαν με επάρκεια, οι ευθύνες είναι σοβαρές, δηλώνει σε συνέντευξή του στο Αθηναϊκό/ Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, ο αναπληρωτής τομεάρχης Εσωτερικών της ΝΔ, και αρμόδιος για θέματα Προστασίας του Πολίτη, βουλευτής Λαρίσης, Μάξιμος Χαρακόπουλος.

Προσθέτει ότι ο αρμόδιος υπουργός δεν θα παραιτηθεί αφού «η καρέκλα της εξουσίας είναι πλέον η πραγματική ιδεολογία τους, όσο και να κάνουν τους ιδεολόγους». Δεν αποκλείει εκλογές, παρότι «οι κυβερνώντες έχουν βιδωθεί στις καρέκλες τους», λόγω των σημαντικών προβλημάτων που αντιμετωπίζουν.

Θεωρεί ότι στον χώρο των ΜΜΕ ζούμε αλλαγή εποχής και εκτιμά ότι αυτό κατ’ αρχάς είναι θετικό, «αρκεί, να επικρατήσει η διαφάνεια και τα ΜΜΕ να μην είναι η βιτρίνα άλλων δραστηριοτήτων, όπως συνέβη στο παρελθόν».

Ακολουθεί το πλήρες κείμενο της συνέντευξης στο Αθηναϊκό/ Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων και στον Σπύρο Γκουτζάνη:

Οι πυρκαγιές ανέβασαν και το πολιτικό θερμόμετρο. Έντονη κριτική ασκήθηκε στην κυβέρνηση για τις ευθύνες της αλλά και στην αντιπολίτευση, μείζονα και ελάσσονα, για τους υψηλούς τόνους, ενώ ήταν σε εξέλιξη οι καταστροφικές πυρκαγιές.

Κατ’ αρχάς να επισημάνουμε ότι σε αυτού του μεγέθους τις φυσικές καταστροφές δεν χωρούν πολιτικά παιχνίδια. Ούτε βεβαίως μπαίνουν στο ζύγι οι καταστροφές.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: READER

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!