Πέμπτη, 17 Αυγούστου 2017
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
33 °C 6 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
34 °C 17 kmh
Home | ΚΟΣΜΟΣ | [Reader]: Οι χάκερ εκβιάζουν το HBO για να μην δημοσιεύσουν τα επεισόδια του Game of Thrones
[Reader]: Οι χάκερ εκβιάζουν το HBO για να μην δημοσιεύσουν τα επεισόδια του Game of Thrones

[Reader]: Οι χάκερ εκβιάζουν το HBO για να μην δημοσιεύσουν τα επεισόδια του Game of Thrones

Οι χάκερ που παραβίασαν το HBO δημοσίευσαν στο διαδίκτυο νέο υλικό και ζητούν από το κανάλι να πληρώσει λύτρα προκειμένου να μην βγουν και άλλα δεδομένα στη δημοσιότητα.

Την Δευτέρα οι χάκερ με το όνομα Μρ Σμίθ δημοσίευσαν ένα βίντεο με την σύνοψη του επόμενου επεισοδίου του Game of Thrones «Bend the knee… or refuse and die» καθώς επίσης και τα email από τον λογαριασμό της Λέσλι Κοέν, αντιπρόεδρο τηλεοπτικών σειρών.

Στη διαρροή περιλαμβάνονται και νομικά έγγραφα του HBO και βιογραφικά που έχουν σταλεί στους διευθυντές από ανθρώπους που επιθυμούν να δουλέψουν στο κανάλι.

«Καταφέραμε να εισβάλουμε σε ένα τεράστιο δίκτυο… Το HBO ήταν ένας από τους δύσκολους στόχους μας αλλά τα καταφέραμε (μας πήρε περίπου έξι μήνες)» έγραψαν οι χάκερ απευθυνόμενοι στον CEO του καναλιού, Ρίτσαρντ Πλέπλερ.

Από το HBO υποστηρίζουν ότι δεν υπάρχουν ενδείξεις πως κλάπηκαν τα email από το κανάλι.

Αυτή ήταν η δεύτερη διαρροή δεδομένων από το κανάλι, μετά τη δημοσίευση του τέταρτου επεισοδίου του Game of Thrones την Πέμπτη. Ωστόσο δεν αποδίδεται στους χάκερ αλλά σε συνεργάτη του HBO στην Ινδία.

Για να μην διαρρεύσουν τα δεδομένα οι χάκερ ζητούν «τον μισθό μας για έξι μήνες σε bitcoin» ο οποίος υπολογίζεται στα έξι εκατομμύρια δολάρια.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: READER

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!