Τρίτη, 21 Ιανουαρίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [Reader]: bwincares: Εγκαίνια από την ΕΛΕΠΑΠ Θεσσαλονίκης για την πρότυπη παιδική χαρά (pics)
[Reader]: bwincares: Εγκαίνια από την ΕΛΕΠΑΠ Θεσσαλονίκης για την πρότυπη παιδική χαρά (pics)

[Reader]: bwincares: Εγκαίνια από την ΕΛΕΠΑΠ Θεσσαλονίκης για την πρότυπη παιδική χαρά (pics)

Με την υποστήριξη της bwin ολοκληρώθηκε στη Θεσσαλονίκη ένα πολύ σημαντικό έργο, στο οποίο τα «Γενναία Παιδιά» της ΕΛΕΠΑΠ θα μπορούν πλέον να κάνουν με ασφάλεια κούνια, τσουλήθρα, μίνι καρουσέλ και τραμπάλα. Παιδιά που βρίσκονται ακόμη και σε αναπηρικό αμαξίδιο μπορούν έτσι να απολαμβάνουν τη χαρά του παιχνιδιού με συνομηλίκους τους χωρίς εμπόδια και διακρίσεις.

Στην πρότυπη παιδική χαρά της ΕΛΕΠΑΠ Θεσσαλονίκης, θα έχουν τη δυνατότητα να παίζουν καθημερινά παιδιά ηλικίας από 3 έως 10 ετών. Η επιλογή του εξοπλισμού και ο σχεδιασμός της παιδικής χαράς έγινε από εργοθεραπευτές και ειδικούς επιστήμονες με τέτοιο τρόπο έτσι ώστε να εξυπηρετεί την ίδια ώρα τις ανάγκες και τις προτιμήσεις κάθε παιδιού.

Σε ιδιαίτερα συγκινητικό κλίμα, την κορδέλα των εγκαινίων έκοψαν η Πρόεδρος της ΕΛΕΠΑΠ Θεσσαλονίκης Λίλα Μπακατσέλου και η Διευθύντρια Εταιρικής Επικοινωνίας της bwin Ιωάννα Μπερίου.

Η Πρόεδρος της ΕΛΕΠΑΠ Θεσσαλονίκης κ. Λίλα Μπακατσέλου, εξέφρασε τη συγκίνηση της για την υλοποίηση του έργου της Πρότυπης Παιδικής Χαράς, λόγω της συμβολής της στην εκπαιδευτική και θεραπευτική εξέλιξη των παιδιών, αλλά και για τις πολύτιμες στιγμές γέλιου και χαράς που προσδοκά, να ζήσουν τα παιδιά. Η κ. Λίλα Μπακατσέλου ευχαρίστησε τους εκπροσώπους της bwin για την πολύτιμη προσφορά τους και τη συνεχιζόμενη στήριξη στο έργο της ΕΛΕΠΑΠ και τόνισε ότι και η σημερινή ημέρα, αποτελεί απόδειξη της δύναμης της προσφοράς και της κοινωνικής αλληλεγγύης, καθώς συμπίπτει με τον εορτασμό – το 2019 – των 50 χρόνων συνεχούς λειτουργίας της ΕΛΕΠΑΠ Θεσσαλονίκης.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: READER

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!