Τρίτη, 10 Δεκεμβρίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [Reader]: Black Friday σημαίνει Public
[Reader]: Black Friday σημαίνει Public

[Reader]: Black Friday σημαίνει Public

Και φέτος εσύ οδηγείς το Black Friday: Μπες στο public.gr/BF και ζήτα τα προϊόντα που θες σε Black Friday τιμές.

Ανήκεις και εσύ στους ανυπόμονους που ήδη έχουν ξεκινήσει να μετράνε αντίστροφα για το Black Friday; Το Public σε προσκαλεί και φέτος να πάρεις τον έλεγχο για 4η συνεχόμενη χρονιά!

Το 2019 το Public δίνει ξανά τη δυνατότητα στους καταναλωτές του να ζητήσουν όλα όσα επιθυμούν σε Black Friday τιμές! Μπες κι εσύ στην ειδική πλατφόρμα public.gr/BF , διαμόρφωσε εσύ το πού θα πέσουν οι τιμές και θα είσαι ο πρώτος που θα μάθει όλες τις προσφορές.

Αξιοσημείωτο είναι ότι το Public, η εταιρεία που έφερε το Black Friday στην Ελλάδα, στηρίζει με συνέπεια τον θεσμό από το 2016 παραμένοντας πιστή στη πελατοκεντρική της προσέγγιση και ανακοινώνοντας κάθε χρόνο πόσες χιλιάδες προϊόντα διαθέτει σε τιμές Black Friday.

Το Black Friday του Public έλαβε πρόσφατα πανευρωπαϊκή πρωτιά για την πρωτοπόρα κίνηση να δώσει την ευκαιρία στους καταναλωτές να δηλώσουν τι θα επιθυμούσαν να αποκτήσουν σε τιμές Black Friday φέρνοντας στο επίκεντρο τις προτιμήσεις τους. Η καμπάνια «Ζήτα τι θες σε Black Friday τιμές» που ξεκίνησε το 2018 ξεχώρισε ως η καλύτερη ενέργεια πολυκαναλικής επικοινωνίας στην Ευρώπη στα Digital Communication Awards που διοργανώνονται στο Βερολίνο.

Αν ανυπομονείς για νεo smartphone, τηλεόραση, laptop, tablet, προϊόντα gaming, παιδικά παιχνίδια και χιλιάδες άλλες προσφορές, ετοιμάσου για την Public Black Friday.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: READER

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!