Τρίτη, 13 Νοεμβρίου 2018
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
14 °C 3 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
13 °C 0 kmh
Home | ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ | [Reader]: Apple: Ορισμένα iPhone X και Mac Book είναι ελαττωματικά – Σε ποιες περιπτώσεις δικαιούστε δωρεάν επισκευή
[Reader]: Apple: Ορισμένα iPhone X και Mac Book είναι ελαττωματικά – Σε ποιες περιπτώσεις δικαιούστε δωρεάν επισκευή

[Reader]: Apple: Ορισμένα iPhone X και Mac Book είναι ελαττωματικά – Σε ποιες περιπτώσεις δικαιούστε δωρεάν επισκευή

Στην παραδοχή πως ορισμένα μοντέλα iPhone X αλλά και καποια Mac Book 13 ιντσών μπορεί να είναι ελαττωματικά προχώρησε η Apple διευκρινίζοντας ότι αν ισχύει κάτι τέτοιο οι χρήστες θα μπορέσουν να τα επισκευάσουν δωρεάν.

Η εν λόγω ανακοίνωση αποτελεί έναν ακόμη κρίκο σε μια αλυσίδα προβλημάτων ποιότητας που παρατηρούνται το τελευταίο διάστημα στα προϊόντα του κολοσσού του Κουπερτίνο, παρόλο που η εταιρεία έχει αυξήσει τις τιμές της για τα περισσότερα από αυτά.

Αναλυτικότερα, η εταιρεία έκανε γνωστό ότι η οθόνη μερικών IPhone X -ενός μοντέλου που κυκλοφόρησε το 2017 με αρχική τιμή 999 δολάρια- μπορεί να εμφανίσει προβλήματα στη διαδικασία της αφής λόγω τεχνικού προβλήματος ενός εξαρτήματος, το οποίο θα αντικατασταθεί δωρεάν.

Η ελαττωματική οθόνη μπορεί να μην ανταποκρίνεται σωστά στο άγγιγμα του χρήστη ή ακόμη να αντιδρά μόνη της χωρίς να προηγηθεί αφή. Το πρόβλημα αυτό δεν επηρεάζει τα νέα iPhone XS και iPhone ΧR, που παρουσιάσθηκαν φέτος το φθινόπωρο.

Στην παραπάνω περίπτωση οι χρήστες μπορούν να επισκεφτούν ένα κατάστημα λιανικής της Apple ή έναν εξουσιοδοτημένο πάροχο και να αλλάξουν την οθόνη του κινητού τους χωρίς κόστος. Για περισσότερες διευκρινίσεις μπορούν να επικοινωνήσουν με την Υποστήριξη της Apple. Η Apple συνιστά στους πελάτες να δημιουργήσουν αντίγραφα ασφαλείας των iPhones τους στο iTunes ή iCloud προτού δώσουν την συσκευή για επισκευή.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: READER

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!