Τρίτη, 21 Μαΐου 2019
# M-NEWS:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [Reader]: Από τον «Μπιλ» στον «Κάβουρα»: Η λίστα θανάτου στον πόλεμο της αθηναϊκής νύχτας 
[Reader]: Από τον «Μπιλ» στον «Κάβουρα»: Η λίστα θανάτου στον πόλεμο της αθηναϊκής νύχτας 

[Reader]: Από τον «Μπιλ» στον «Κάβουρα»: Η λίστα θανάτου στον πόλεμο της αθηναϊκής νύχτας 

Η δολοφονία του 54χρονου Π.Σ. γνωστού ως «Παναγή», το βράδυ της Τρίτης έξω από το σπίτι που διέμενε στα Μανιάτικα του Πειραιά, ήρθε να προστεθεί σε ένα κύκλο αίματος που άνοιξε τον Μάιο 2017. Ένας κύκλος με 11 δολοφονίες και μια αποτυχημένη απόπειρα, που ξυπνά μνήμες από την περίοδο 2005-2009 και τον μεγάλο πόλεμο «νονών» που είχε ως αποτέλεσμα να αλλάξει ο χάρτης της αθηναϊκής νύχτας.

Αρχές Μαΐου του 2017 και ο 48χρονος Βασίλης Γρίβας ή «Μπιλ», γνωστός στην αθηναϊκή νύχτα με το παρατσούκλι «αγαλματάκι» λόγω της άψογης σωματοδομής του από την ενασχόληση του με το μπόντι μπίλντινγκ, πέφτει νεκρός με 9 σφαίρες μπροστά στα μάτια του 10χρονου γιου του, έξω από δημοτικό σχολείο στα Γλυκά Νερά. Με το συγκεκριμένο «συμβόλαιο θανάτου», στο οποίο καταπατήθηκε ο άγραφος νόμος της νύχτας που λέει ότι δεν δολοφονούμε μπροστά σε ανήλικους, ξεκινά ο αμείλικτος πόλεμος των «νονών» και «μπράβων», στο τέλος του οποίου θα αναδειχθούν τα νέα «κεφάλια» του υποκόσμου.

Με 29 σφαίρες γράφεται στις 17 Ιανουαρίου 2018 ο επίλογος της ζωής του Βασίλη Στεφανάκου , έξω από τα γραφεία της εταιρείας του στη λεωφόρο Αθηνών, στο Χαϊδάρι.

Το «συμβόλαιο θανάτου» για τον capo di capi της αθηναϊκής νύχτας χαρακτηρίστηκε ως το πιο ακριβό στην Ελλάδα, με αστυνομικούς αλλά και γνώστες των πραγμάτων να εκτιμούν ότι χρειάστηκαν ίσως και 500.000 ευρώ για να βγει από τη μέση το αδιαμφισβήτητο «κεφάλι» ή αλλιώς ο αρχηγός της επονομαζόμενης Greek Mafia.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: READER

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!