Τρίτη, 21 Ιανουαρίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [Reader]: Αν απαλλαγεί η Χρυσή Αυγή από την κατηγορία της εγκληματικής οργάνωσης, θα λάβει αναδρομικά 8 εκατ. ευρώ (vid)
[Reader]: Αν απαλλαγεί η Χρυσή Αυγή από την κατηγορία της εγκληματικής οργάνωσης, θα λάβει αναδρομικά 8 εκατ. ευρώ (vid)

[Reader]: Αν απαλλαγεί η Χρυσή Αυγή από την κατηγορία της εγκληματικής οργάνωσης, θα λάβει αναδρομικά 8 εκατ. ευρώ (vid)

Σύμφωνα με τον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1, το 2013 είχε ανασταλεί από τη Βουλή η χρηματοδότηση του κόμματος, λόγω των κατηγοριών που βάρυναν τους βουλευτές.

Το 2015, μετά από προσφυγή, το Συμβούλιο της Επικρατείας αποφάσισε ότι η συγκεκριμένη απόφαση είναι σωστή, καθώς υπήρχε ο κίνδυνος με αυτά τα χρήματα να χρησιμοποιηθούν για δραστηριότητα που είναι αντίθετη με το Σύνταγμα και να τροφοδοτούν τη δράση μιας εγκληματικής οργάνωσης.

Αν η απόφαση είναι απαλλακτική, τότε είναι πιθανόν να πάρει μαζεμένα 8 εκατ. ευρώ.

Όπως αναφέρθηκε στον ΑΝΤ1, η ασφαλιστική δικλείδα σε αυτή την περίπτωση είναι ότι πρέπει να είναι τελεσίδικη η απόφαση.

Υπενθυμίζεται ότι η πρόταση της εισαγγελέως Αδαμαντίας Οικονόμου στη δίκη της Χρυσής Αυγής είναι απαλλαγή για την κατηγορία της ένταξης και διεύθυνσης της εγκληματικής οργάνωσης για τους πρώην βουλευτές της Χρυσής Αυγής.

Διαβάστε επίσης:

Δίκη Χρυσής Αυγής: Πρόταση – ύβρις στη μνήμη του Παύλου Φύσσα

«Τον ξαναμαχαιρώσατε»: Συγκλονιστική παρέμβαση της Μάγδας Φύσσα προς την εισαγγελέα

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: READER

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!