Σάββατο, 20 Ιανουαρίου 2018
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
12 °C 1 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
5 °C 3 kmh
Home | ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ - ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ | [Reader]: Η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους στην «Αθανασία»
[Reader]: Η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους στην «Αθανασία»

[Reader]: Η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους στην «Αθανασία»

Το έργο «Αθανασία» είναι η ιστορία της Όλιας. Μιας νέας γυναίκας που την ακολουθεί το κοινό απο τα πρώτα της βήματα, που ονειρεύεται να γίνει χορεύτρια, που τα καλοκαίρια παίζει με την μικρότερη αδελφή της στην αμμουδιά του εξοχικού των γονιών της, που σπουδάζει ιατρική στη Θεσσαλονίκη, που ερωτεύεται τον Πέτρο, που παντρεύονται, που κάνουν κι ένα παιδί.

Μια ζωή σε αρμονία, που κλονίζεται από τη μια στιγμή στην άλλη. Απώλειες, συγγενικών προσώπων, όπως και ένα αυτοκινητιστικό δυστύχημα, που την αφήνει παράλυτη, αναγκάζουν την Όλια να αναθεωρήσει όλα αυτά που μέχρι εκείνη τη στιγμή θεωρούσε ως δεδομένα και ελεγχόμενα.

Στον ρόλο της Όλιας, η ‘Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους. Μέσα απο τη διήγηση της καλεί τους θεατές να την ακολουθήσουν στο ιδιαίτερο ταξίδι της όπου παντρεύει πίνακες, μαθηματικά, όπερες του Μπιζέ, νυχτερινές διαδρομές στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας, άγρυπνες νύχτες πάνω από σιωπηλές συσκευές τηλεφώνων, σκιές, φωνές, κρυμμένες αλήθειες και άλλα τόσα συμφιλιωμένα ψέματα.

Γράφτηκε σαν ψίθυρος, ξετυλίχθηκε σαν κάτι που έμοιαζε με μονόλογο για να αποκτήσει τελικά τη μορφή τρισδιάστατης κινηματογραφικής αφήγησης και απο τους ηθοποιούς Δήμητρα Λημνιού και Νίκο Βαρδάκα, που παίζουν όλους τους υπόλοιπους ρόλους.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: READER

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!