Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΚΟΣΜΟΣ | [Reader]: Αυτοκτονία 15χρονου στην Κύπρου: «Το παιδί φώναζε για βοήθεια και του γύρισαν την πλάτη»
[Reader]: Αυτοκτονία 15χρονου στην Κύπρου: «Το παιδί φώναζε για βοήθεια και του γύρισαν την πλάτη»

[Reader]: Αυτοκτονία 15χρονου στην Κύπρου: «Το παιδί φώναζε για βοήθεια και του γύρισαν την πλάτη»

«Ένα 15χρονο παιδί φώναζε για βοήθεια αλλά του γύρισαν όλοι την πλάτη. Ήταν απεγνωσμένο. Προειδοποίησε τους πάντες» τόνισε σε τηλεοπτική εκπομπή η βουλευτής του ΑΚΕΛ, Ελένη Χαραλαμπίδου.

Στην συνέχεια, όπως αναφέρει το sigmalive.com , η κυρία Χαραλαμπίδου τόνισε ότι οι Υπηρεσίες είχαν όλα τα εργαλεία στα χέρια τους για να κάνουν παρεμβάσεις, αφού ο νόμος τους δίνει τα εργαλεία να βοηθήσουν τα παιδιά και χαρακτήρισε ανοησίες τα περί αντιρρήσεων της οικογένειας, αφού μπορούν να παρακαμφθούν δια νόμου όταν τα παιδιά ζουν σε άθλιο περιβάλλον. «Αυτό το παιδί έπρεπε να ζήσει, να χαίρεται τη ζωή του», ανέφερε χαρακτηριστικά η βουλευτής του ΑΚΕΛ.

«Ο πατέρας είχε απειλήσει κοινωνική λειτουργό»

Ότι ο πατέρας του 15χρονου αγοριού είχε απειλήσει λειτουργό του Γραφείου Ευημερίας ότι «αν ξαναπάει, θα τον σκοτώσει» κατήγγειλε η πρώην διευθύντρια του Γραφείου Ευημερίας, Ευανθία Παπασάββα.

Η πρώην διευθύντρια της Υπηρεσίας υποστήριξε ότι κατά την περίοδο που βρισκόταν στη συγκεκριμένη θέση είχε ζητήσει αύξηση προσωπικού, ενώ τόνισε ότι το τμήμα πάντα ήταν υποστελεχωμένο, αφού αντλούσαν υπαλλήλους για άλλα τμήματα.

«’Η θα τον σκοτώσω ή θα αυτοκτονήσω» – Η τραγική ζωή του 15χρονου

Όπως αναφέρει η εφημερίδα «Πολίτης» της Κύπρου, ο Στυλιανός έζησε μια ζωή υφιστάμενος ακραία σκληρότητα.

Γνώριζαν οι Υπηρεσίες Κοινωνικής Ευημερίας (ΥΚΕ), γνώριζε η Αστυνομία, γνώριζε το σχολείο, γνώριζαν οι γείτονες… γνώριζαν οι πάντες.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: READER

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!