Πέμπτη, 24 Αυγούστου 2017
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
22 °C 0 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
23 °C 3 kmh
Home | ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ | [Reader]: Αυτό είναι το νέο iPhone (pics)
[Reader]: Αυτό είναι το νέο iPhone (pics)

[Reader]: Αυτό είναι το νέο iPhone (pics)

Η Apple διέρρευσε κατά λάθος σχεδόν όλες τις λεπτομέρειες του νέου iPhone!

Η εταιρεία «ανέβασε» κατά λάθος τον κώδικα στο διαδίκτυο και οι προγραμματιστές πέρασαν την τελευταία εβδομάδα προσπαθώντας να βρουν αναφορές στον κώδικα για το νέο μοντέλο που αναμένεται να κυκλοφορήσει τος Σεπτέμβριο. Και τα κατάφεραν.

Η διαρροή δεν ήταν στην πραγματικότητα στο λογισμικό του iPhone, αλλά στο HomePod περιείχε όμως και μια εκδοχή του λειτουργικού συστήματος που δεν προοριζόταν να δοθεί στο κοινό – που σημαίνει ότι δεν είχαν αφαιρεθεί αναφορές στα μυστικά χαρακτηριστικά του προϊόντος.

Μέχρι να συμβεί αυτή η διαρροή, η Apple ήταν καλύτερη από ποτέ στον έλεγχο των διαρροών. Ενώ κάποια πράγματα είχαν ήδη αποκαλυφθεί – όπως ότι θα κυκλοφορήσουν τρία μοντέλα και ότι το πιο ακριβό θα περιλαμβάνει οθόνη που θα καλύπτει το μεγαλύτερο μέρος της μπροστινής μεριάς της συσκευής – τίποτα δεν είχε ως τώρα επιβεβαιωθεί.

Τώρα πια έχουμε την πιο σίγουρη, αν όχι την πληρέστερη, εικόνα του πώς θα μοιάζει το νέο iPhone 8.

Εντελώς νέος σχεδιασμός

Ήταν γνωστό – και προφανές – ότι η Apple ήθελε το νέο της μοντέλο να έχει πολύ διαφορετικό σχεδιασμό. Αυτό σημαίνει ότι το iPhone 8 θα περιλαμβάνει οθόνη που θα καλύπτει την πρόσοψη της συσκευής.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: READER

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!