Παρασκευή, 15 Δεκεμβρίου 2017
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
16 °C 15 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
15 °C 0 kmh
Home | ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ - ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ | [Reader]: Αυτά είναι τα 10 δημοφιλέστερα μουσικά βίντεο για το 2017
[Reader]: Αυτά είναι τα 10 δημοφιλέστερα μουσικά βίντεο για το 2017

[Reader]: Αυτά είναι τα 10 δημοφιλέστερα μουσικά βίντεο για το 2017

Καθώς πλησιάζουμε προς το τέλος του 2017 η ανασκόπηση και οι λίστες με τα καλύτερα και τα χειρότερα της χρονιάς που σιγά-σιγά μας κουνάει το μαντήλι, γίνεται κάτι περισσότερο από επιτακτική.

Εταιρείες παραγωγής, ψηφιακές πλατφόρμες και κριτικοί έχουν αρχίσει ήδη να ανακοινώνουν τις λίστες με τα highlights του 2017 από το χώρο του κινηματογράφου, της μουσικής και του βιβλίου, ενώ ιδιαίτερο ενδιαφέρον -αν όχι το κυριότερο- παρουσιάζει τι πραγματικά τράβηξε την προσοχή του κοινού κερδίζοντας εντέλει την αποδοχή του, όπως είναι και το ζητούμενο άλλωστε.

Πρόσφατα, η διαδικτυακή πλατφόρμα βίντεο Vevo ανακοίνωσε τα 10 πιο δημοφιλή μουσικά βίντεο του 2017 παγκοσμίως αλλά και στις Η.Π.Α. και το εντυπωσιακό σε αυτό είναι ότι οι δυο λίστες είναι εντελώς διαφορετικές μεταξύ τους.

Αυτό που επίσης αξίζει να σημειωθεί είναι ότι, σύμφωνα με το Vevo, τα views που καθόρισαν την τελική δεκάδα των βίντεο αντιστοιχούν στην περίοδο από 1η Ιανουαρίου έως 21 Νοεμβρίου 2017, κάτι βέβαια που δεν έχει και ιδιαίτερη σημασία καθώς οι προτιμήσεις του κοινού μέχρι τότε είχαν διαμορφώσει πλέον την τελική κατάταξη.

Ας μάθουμε λοιπόν ποια είναι τα 10 δημοφιλέστερα μουσικά βίντεο στο Vevo για το 2017.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: READER

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!