Κυριακή, 19 Ιανουαρίου 2020
# M-NEWS:
Home | LIFESTYLE - MEDIA | [Queen]: Ξέχνα το microblading! Ήρθε το microshading φρυδιών και μάθαμε τα πάντα από τη Χαρά Κόλλια
[Queen]: Ξέχνα το microblading! Ήρθε το microshading φρυδιών και μάθαμε τα πάντα από τη Χαρά Κόλλια

[Queen]: Ξέχνα το microblading! Ήρθε το microshading φρυδιών και μάθαμε τα πάντα από τη Χαρά Κόλλια

Τι ακριβώς είναι; Ποιες μπορούν να το κάνουν; Τι αποτέλεσμα χαρίζει; Η Χαρά μας τα είπε όλα!

Για το microblading έχουμε μιλήσει πολλές φορές. Είναι η τεχνική γεμίσματος των φρυδιών με την οποία ο brow artist ζωγραφίζει την κάθε τρίχα ξεχωριστά για ένα απόλυτα φυσικό αποτέλεσμα. Το καλύτερο και πιο φυσικό microblading της πόλης, το κάνει η λατρεμένη μας Χαρά Κόλλια και έτσι, όταν ακούσαμε για το microshading, μία ήταν η ειδικός που θέλαμε να πάρουμε τηλέφωνο! Μέσα σε λίγα λεπτά η φανταστική Χαρά μας εξήγησε όλα όσα πρέπει να ξέρουμε, μας είπε σε ποιες ταιριάζει και ποιες μπορούν να το κάνουν!

«Το microshading είναι το παλιό tattoo σε πιο εξελιγμένη μορφή. Κάνει τα φρύδια να μοιάζουν σα να έχεις βάλει πολύ καλά και σωστά μολύβι» μας εξήγησε η Χαρά και συνέχισε: «Σε αντίθεση με το Microblading που ζωγραφίζεις την κάθε τρίχα ξεχωριστά και έχεις ένα πολύ φυσικό αποτέλεσμα, το Microshading έρχεται να γεμίσει τα κενά με μία… σκιά χρώματος και το αποτέλεσμα δεν είναι 100% φυσικό. Αυτό δεν σημαίνει πως δεν είναι καλό ή φαίνεται περίεργο. Η κάθε τεχνική έχει τη χρήση της και το κοινό της».

Πότε λοιπόν πρέπει να επιλέξουμε microblading και πότε microshading; «Το microblading είναι καλύτερη επιλογή για γυναίκες που έχουν αραιά φρύδια και θέλουν φυσικό γέμισμα. Το Microshading έρχεται να εξυπηρετήσει πιο extreme ανάγκες γυναικών που τους λείπει μεγάλο μέρος των φρυδιών ή γυναίκες που έχουν πολύ ανοιχτόχρωμα φρύδια. Δεν υπάρχει όμως ένας κανόνας για όλες.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: QUEEN

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!