Τετάρτη, 21 Φεβρουαρίου 2018
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
17 °C 13 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
9 °C 11 kmh
Home | LIFESTYLE - MEDIA | [Queen]: Tips για το πιο… ερωτικό μπάνιο της ζωής σου. Η αυριανή μέρα το επιβάλλει.
[Queen]: Tips για το πιο… ερωτικό μπάνιο της ζωής σου. Η αυριανή μέρα το επιβάλλει.

[Queen]: Tips για το πιο… ερωτικό μπάνιο της ζωής σου. Η αυριανή μέρα το επιβάλλει.

Δημιούργησε μία ζεν, χαλαρωτική ατμόσφαιρα στη μπανιέρα σου.

Η ώρα του ντους είναι πολύ σημαντική στιγμή της ημέρας που της αξίζει ιδιαίτερη προσοχή. Τομπάνιο έχει την μαγική ικανότητα να μας αλλάζει τη διάθεση. Είναι μια στιγμή όπου οι αισθήσεις προάγουν τα συναισθήματα. Το πρωινό έχει αποστολή την τόνωση, το βραδινό τηνχαλάρωση και τα δύο όμως επιτυγχάνονται μέσα από την εσωτερική γαλήνη. Διάβασε τις κατάλληλες συμβουλές ώστε να πετύχεις μία ζεν εμπειρία στον προσωπικό σου χώρο.

Για το πρωινό μπάνιο τόνωσης προτιμάμε το ντους με χλιαρό νερό… τραγουδώντας! Δεν πρόκειται για αστείο Το τραγούδι χαλαρώνει τους μύες του προσώπου και προσφέρει ευεξία και εκφραστικότητα κατά τη διάρκεια της ημέρας.
Το πήλινγκ σώματος σε συνδυασμό με νερό και ο καθαρισμός με πλούσιο, απολαυστικό αφρό, είναι ό,τι καλύτερο για να ξεκινήσει καλά η ημέρα. Στο τέλος του μπάνιου κρυώνουμε το νερό και τονώνουμε το σώμα από πάνω προς τα κάτω βοηθώντας την κυκλοφορία του αίματος.

Tips χαλάρωσης
Για το βραδινό μπάνιο σβήνουμε τα φώτα, ανάβουμε κεριά, βάζουμε χαλαρωτική μουσική και γεμίζουμε την μπανιέρα με χλιαρό νερό. Ιδανικά χρησιμοποιούμε ένα μαξιλάρι μπάνιου για να κρατάτε το κεφάλι πιο ψηλά και πιο αναπαυτικά.
Μια ζεστή πετσέτα στα μάτια σου θα σε χαλαρώσει στο 100%. Μετά από το χαλαρωτικό μπάνιο αν έχει τη δυνατότητα κάνε λίγο μασάζ στα άκρα σου.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: QUEEN

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!