Τρίτη, 17 Σεπτεμβρίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΓΥΝΑΙΚΑ - ΠΑΙΔΙ | [Queen]: Thank Jesus! Η Betina Goldstein άκουσε τις προσευχές μου και έκανε το Micro French Manicure τάση!
[Queen]: Thank Jesus! Η Betina Goldstein άκουσε τις προσευχές μου και έκανε το Micro French Manicure τάση!

[Queen]: Thank Jesus! Η Betina Goldstein άκουσε τις προσευχές μου και έκανε το Micro French Manicure τάση!

Πάνω που είχα αρχίσει να απογοητεύομαι!

Μόλις χθες μιλήσαμε (για χιλιοστή φορά) για το Γαλλικό μανικιούρ. Εξήγησα με #pestenamefate φόβο το ότι εμένα δεν μου αρέσει καθόλου (εδώ Χριστίνα, η Χρόνη), είπαμε πως έγινε τάση και πως όλες κάνουν πλέον γαλλικό και σας παρακάλεσα όλες να κάνετε έστω πολύ λεπτή γραμμή for the love of God! Μοιράστηκα μαζί σας μάλιστα ένα τέλειο video ! Η λατρεμένη nail artist Betina Goldstein λοιπόν, φαίνεται πως άκουσε τις προσευχές μου και είπε να δημιουργήσει το Micro French Manicure στα backstage των ντεφιλέ της εβδομάδας μόδας της Νέας Υόρκης όπου και βρέθηκε και αυτό το μανικιούρ γίνεται σιγά σιγά τάση !

Εντάξει, προφανώς και δεν άκουσε τις δικές μου προσευχές αλλά έχει υπέροχη αισθητική και ξεκάθαρα αντιλήφθηκε πόσο πιο κομψό είναι το γαλλικό όταν η γραμμή του είναι λεπτή σαν μικροσκοπικό κορδόνι. Το μυστικό εξήγησε, είναι να κάνεις τη γραμμή με ένα πολύ λεπτό πινέλο και να χρησιμοποιείς το πιο γαλακτερό, ημιδιάφανο άσπρο βερνίκι που μπορείς να βρεις και ΟΧΙ τον «ασβέστη» του γαλλικού.

Δεν χρειάζεται να σου εξηγήσω το πόσο προτιμώ αυτή την εκδοχή του γαλλικού από όλες τις υπόλοιπες. Οριακά μου αρέσει αλλά δεν θα πω μεγάλα λόγια. Αν πρόκειται ωστόσο να βλέπω γαλλικά μανικιούρ γύρω μου θα ήθελα να μην είναι French αλλά micro French και ίσως να γίνει πραγματικότητα αυτό χάρη στην μοναδική Betina .

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: QUEEN

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!