Τρίτη, 18 Ιουνίου 2019
# M-NEWS:
Home | LIFESTYLE - MEDIA | [Queen]: #stand4her: Όταν οι γυναίκες αλληλοστηρίζονται
[Queen]: #stand4her: Όταν οι γυναίκες αλληλοστηρίζονται

[Queen]: #stand4her: Όταν οι γυναίκες αλληλοστηρίζονται

Η Avon συνεχίζει την δυναμική της δράσης με το Stand4her, αγκαλιάζοντας με έναν ιδιαίτερα μοναδικό τρόπο κάθε γυναίκα

Για εσένα, την αδερφφή σου, την αγαπημένη σου, την αγαπημένη σου συνάδελφο ή ακόμα και μια γυναίκα που μόλις γνωρίσεις, το Stand4her είναι το μήνυμα της Avon , που ενώνει όλες τις γυναίκες και τους προτρέπει να προστατεύσουν και να υποστηρίξουν το ένα το άλλο όλα … Ακόμα κι αν δεν γνωρίζουν!

Στo πλαίσιο αυτής της εκστρατείας, η εντυπωσιακή Διευθύντρια Καλλιτεχνών, Ελένη Χριστοπούλου και η πανέμορφη ηθοποιός, Βασιλική Τρουφάκου, συναντήθηκαν με αφορμή την κυκλοφορία του νέου αντηλιακού της Avon , ANEW Solar Advance και έκαναν την πρώτη τους γνωριμία. Σε ένα όμορφο κλίμα, με χαμόγελα και ειλικρίνεια, οι δύο γυναίκες ήρθαν κοντά, συζήτησαν για τις ζωές και τους χαρακτήρες τους, ενώ στο τέλος ανακάλυψαν ότι παρά τις διαφορές που έχουν μεταξύ τους, διαθέτουν ένα πολύ σημαντικό, όμοιο χαρακτηριστικό: τη #stand4her προσωπικότητά τους που τις ωθεί να θέλουν να στηρίζουν και να θαυμάζουν η μια την άλλη, ακόμα κι αν μόλις γνωρίστηκαν.

H Avon συνεχίζει τη δράση της με το Stand4her και βελτιώνει την ζωή 100 εκατομμυρίων γυναικών ετησίως. Πρόκειται για την επίσημη θέση της Avon, η οποία «απαντά» στους παράγοντες που λειτουργούν ανασταλτικά για τις γυναίκες, δημιουργώντας τις σωστές προοπτικές για τη βελτίωση της ζωής εκατομμυρίων γυναικών σε όλο τον κόσμο.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: QUEEN

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!