Πέμπτη, 8 Δεκεμβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΓΥΝΑΙΚΑ - ΠΑΙΔΙ | [Queen]: Ποιο είναι το sex trend για το οποίο ντρέπεσαι αλλά… υιοθετείς φανατικά;
[Queen]: Ποιο είναι το sex trend για το οποίο ντρέπεσαι αλλά… υιοθετείς φανατικά;

[Queen]: Ποιο είναι το sex trend για το οποίο ντρέπεσαι αλλά… υιοθετείς φανατικά;

Aς πέσουν οι μάσκες

Φίλη μου, μόλις μπήκαμε στον τελευταίο μήνα του χρόνου, που σημαίνει ότι τα ξεκαθαρίσματα και οι νέοι στόχοι, μπαίνουν στο προσκήνιο-ασχέτως αν δεν θα υλοποιηθούν ποτέ-. Και επειδή αυτή εδώ η στήλη έχει τον τίτλο σχέσεις, λέω να καταπιαστώ με ένα sex trend, το οποίο υιοθετείται μανιωδώς με το πέρασμα του χρόνου, και έχει πάρει πλέον διαστάσεις λαίλαπας. Υπάρχει όμως ένα σκοτεινό σημείο σε όλο αυτό: Όσοι το υιοθετούν, ντρέπονται να το παραδεχτούν γιατί για κάποιο αόρατο και σκοτεινό λόγο, νιώθουν ενοχές!

Αναφέρομαι στο online dating, το οποίο πλέον είναι τόσο διαδεδομένο όσο και το σουβλάκι με τζατζίκι και καθημερινά αποκτά όλο και περισσότερους φανατικούς υποστηρικτές. Και γιατί εφόσον κάτι είναι τόσο δημοφιλές είναι παράλληλα και αφορμή για χλευασμό και κοροϊδία;

Σύμφωνα λοιπόν με έρευνα που διεξήχθη η συντριπτική πλειοψηφία των χρηστών του διαδικτύου οι οποίοι έχουν βγει ραντεβού ή έχουν συνάψει σχέση μέσω κάποιου site, ντρέπονται να το παραδεχτούν καθώς αυτό τους κάνει να δείχνουν απελπισμένοι όπως οι ίδιοι υποστηρίζουν.

Με την αυγή λοιπόν του 2017, ας αφήσουμε πίσω μας τις ντροπές και τις ενοχές και ας δούμε ξεκάθαρα το αποτέλεσμα. Και όταν το αποτέλεσμα είναι ο έρωτας και η συντροφικότητα, τα μέσα δεν είναι αναγκαίο να μας απασχολούν.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: QUEEN

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!