Κυριακή, 8 Δεκεμβρίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΓΥΝΑΙΚΑ - ΠΑΙΔΙ | [Queen]: Παγκόσμια Ημέρα Άντρα: 5 (γυναικεία)πράγματα που όλοι οι άντρες αγαπούν αλλά δεν θα παραδεχτούν ποτέ
[Queen]: Παγκόσμια Ημέρα Άντρα: 5 (γυναικεία)πράγματα που όλοι οι άντρες αγαπούν αλλά δεν θα παραδεχτούν ποτέ

[Queen]: Παγκόσμια Ημέρα Άντρα: 5 (γυναικεία)πράγματα που όλοι οι άντρες αγαπούν αλλά δεν θα παραδεχτούν ποτέ

Για να ξέρεις και τι έκπληξη θα του κάνεις απόψε

Σήμερα γιορτάζουν τα αγαπημένα μας αγόρια, και μπράβο και καιρός ήταν να τα γιορτάσουμε κι αυτά γιατί ψυχούλα έχουν. Μιας και μιλάμε για πλάσματα πολύ διαφορετικά από εμάς, καλούμαστε συνεχώς να τους… ανακαλύπτουμε μιας και δεν μπορείς να αγαπήσεις κάτι αν πρώτα δεν το μάθεις. Συνηθίζουμε να λέμε ότι οι άντρες είναι πιο αθώοι, πιο απλοί και πιο… μπουνταλάδες, με την καλή έννοια, αν και εγώ στις αμέσως επόμενες αράδες θα σου το καταρρίψω αυτό! Διότι φίλη μου, ρώτησα και έμαθα για όλες αυτές τις συνήθειες που οι καλοί μας φίλοι έχουν, αλλά ντρέπονται να παραδεχτούν, γιατί είναι κάπως πιο… γυναικείες!!! Σήμερα λοιπόν, και αφού διαβάσεις το παρακάτω συγκλονιστικό θέμα, μπες στον κόπο να μοιραστείς μαζί του κάποια από τα παρακάτω. Θα τον κάνεις απίθανα ευτυχισμένο!!!

Οι άντρες λατρεύουν το gossip

Και είναι φοβερό ότι το παίρνουν και στα σοβαρά. Εμείς για παράδειγμα, μπορεί να λέμε 100 λέξεις το δευτερόλεπτο, και μπορεί να συζητήσουμε για την παλιά μας συμμαθήτρια στο γυμνάσιο και αμέσως μετά να παραγγείλουμε ρούχα, οι άντρες όμως δεν είναι έτσι. Το κοινωνικό σχόλιο γι’ αυτούς είναι σημαντικό και οφείλει να είναι εμπεριστατωμένο. Θα την πει δηλαδή την κακία αλλά θα έχει επιχειρήματα. Επίσης, διαβάζουν αρκετά φανατικά, γυναικεία sites και περιοδικά, ενώ σε περίπτωση που πέσουν σε κουτσομπολιό γυναικών, πρώτα θα ακούσουν τα πάντα, και στη συνέχεια θα τις επικρίνουν με το κλασικό: «Ρε τι σου είναι αυτές οι γυναίκες». Αγόρια δε μασάμε!

Μετά από μία δύσκολη μέρα…

Δεν υπάρχει τίποτα πιο χαλαρωτικό και απολαυστικό γι’ αυτούς, από ένα ζεστό αρωματικό μπανάκι! Μεταξύ μας, εσένα το μπάνιο σου διαρκεί 5 λεπτά, και εκείνου τουλάχιστον μισή ώρα. Είναι γιατί όσο το ζεστό νεράκι τρέχει, εκείνος ρεμβάζει και μπορεί να σκέφτεται από το meeting της επόμενης μέρας, μέχρι το γκολ της ομάδας του που ακυρώθηκε.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: QUEEN

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!