Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου 2019
# M-NEWS:
Home | LIFESTYLE - MEDIA | [Queen]: Οξυγονοθεραπεία Biutecs από την Angelopoulos Hair Company
[Queen]: Οξυγονοθεραπεία Biutecs από την Angelopoulos Hair Company

[Queen]: Οξυγονοθεραπεία Biutecs από την Angelopoulos Hair Company

Ένα νέο κεφάλαιο περιποίησης, εστιασμένο κυρίως στις ανάγκες του δέρματος, άνοιξε στα κομμωτήρια Angelopoulos Hair Company.

Η εταιρία, τάραξε πάλι τα νερά, στον κόσμο της αισθητικής περιποίησης δέρματος αυτή τη φορά, φέρνοντας στα κομμωτήρια της, τη δύναμη και την καλλυντικότητα του ενεργού οξυγόνου το οποίο γίνεται το μέσο εφαρμογής θεραπειών για την τόνωση, λάμψη, αναζωογόνηση και ρύθμιση του δέρματος.
Ξεχάστε τις ακριβές θεραπείες που είχατε στο νου και αφεθείτε στα χέρια των ειδικών της Angelopoulos Hair.

ΕΝΥΔΑΤΩΣΗ ΚΑΙ ΛΑΜΨΗ ΣΤΑ ΜΑΛΛΙΑ:

Όλα ξεκινούν από τις συσκευές BIUTECS που βρίσκονται στα κομμωτήρια της εταιρίας. Αυτές, μέσω μιας απολύτως φυσικής διαδικασίας, παρέχουν 96% καθαρό και ενεργό οξυγόνο το οποίο εφαρμόζεται στα μαλλιά μέσω ενός αερογράφου για 3 λεπτά. Σε αυτό το διάστημα «ξυπνάμε» την τρίχα ανοίγοντας ελαφρώς τα «λέπια» της. Έχοντας φέρει τα μαλλιά σε κατάσταση απόλυτης απορρόφησης, συνεχίζουμε στην επόμενη φάση όπου εφαρμόζουμε το ενεργό οξυγόνο για 7 λεπτά, εμπλουτισμένο με ορό λάμψης και ενυδάτωσης.
Κατά τη στιγμή αυτή τα μαλλιά, απορροφούν πλήρως την ποσότητα από τον ορό χωρίς να χάνεται τίποτα από το προϊόν. Τέλος «κλειδώνουμε» το μείγμα εφαρμόζοντας και πάλι ενεργό οξυγόνο, όπως στην αρχή, για μερικά λεπτά και προχωράμε απευθείας στο styling

ΡΥΘΜΙΣΗ ΛΙΠΑΡΟΤΗΤΑΣ

Η λιπαρή επιδερμίδα και τριχωτό μας δίνουν άτονα μαλλιά και ανεπιθύμητες γυαλάδες στο πρόσωπο, κατάσταση ιδιαίτερα ενοχλητική για τη γυναίκα αλλά και τον άνδρα. Αφήστε τα πίσω με γρήγορο και ανώδυνο τρόπο.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: QUEEN

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!