Σάββατο, 21 Απριλίου 2018
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
18 °C 8 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
15 °C 8 kmh
Home | LIFESTYLE - MEDIA | [Queen]: Όταν η τεχνολογία συναντά την ομορφιά…
[Queen]: Όταν η τεχνολογία συναντά την ομορφιά…

[Queen]: Όταν η τεχνολογία συναντά την ομορφιά…

Μία ιστοσελίδα με διαδραστικό video game!

Η CATRICE είναι η πρώτη γερμανική μάρκα καλλυντικών που ανεβάζει live στην επίσημη ιστοσελίδα της ένα διαδραστικό βίντεο . Η απλή παρακολούθηση ενός βίντεο αποτελεί πια παρελθόν – το μέλλον ανήκει σε πιο προηγμένες μορφές, στις οποίες ο χρήστης μπορεί να επηρεάσει την πορεία της. Η CATRICE συνδυάζει την τάση της κινούμενης εικόνας με τη δυνατότητα εξατομίκευσης ενισχύοντας ακόμη περισσότερο τη συμμετοχή. Ο χρήστης που παρακολουθεί το βίντεο μετατρέπεται σε σκηνοθέτη και αποφασίζει ο ίδιος για το πώς θα εξελιχθεί η ιστορία.

Βυθίζεται σε συναρπαστικούς κόσμους και έρχεται αντιμέτωπος με καταστάσεις που ίσως να του φανούν οικείες, καθώς είναι εμπνευσμένες από διάσημες ταινίες. Εστιάζουμε στη διασκέδαση. Όπως δήλωσε η Υπεύθυνη Επικοινωνίας της CATRICE, Meike Ipsen: “Είμαστε η πρώτη γερμανική μάρκα ομορφιάς που προσφέρει την εμπειρία ενός διαδραστικού βίντεο και βασικός μας στόχος είναι να σας διασκεδάσουμε.”

Και συνεχίζει λέγοντας: “παράλληλα πιστεύουμε ότι αυτό είναι το μέλλον του Μάρκετινγκ Περιεχομένου καθώς πετυχαίνει δύο σημαντικούς στόχους: Αναγνωρισιμότητα της Μάρκας και Εμπλοκή του Κοινού.”Για να διαρκέσει ακόμη περισσότερο η διασκέδαση του κοινού, δημιουργήθηκαν 16 διαφορετικές διαδρομές με αμέτρητες εκπλήξεις – ταξίδια πίσω στη δεκαετία του ‘80 ή ακόμη και σε άλλους γαλαξίες.

Δείτε εδώ !

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: QUEEN

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!