Σάββατο, 7 Δεκεμβρίου 2019
# M-NEWS:
Home | LIFESTYLE - MEDIA | [Queen]: Το νέο μέλος των FF και η κοπέλα που αποχώρησε από το GNTM 2 επιβεβαιώνοντας τα spoilers (video)
[Queen]: Το νέο μέλος των FF και η κοπέλα που αποχώρησε από το GNTM 2 επιβεβαιώνοντας τα spoilers (video)

[Queen]: Το νέο μέλος των FF και η κοπέλα που αποχώρησε από το GNTM 2 επιβεβαιώνοντας τα spoilers (video)

Πώς φτάσαμε στην αποχώρηση της παίκτριας αυτής από το GNTM 2

Το ‘Style on a Rush’ επέστρεψε στο φετινό GNTM αλλά η Ίλντα που είχε το διπλό πλεονέκτημα δεν φάνηκε τελικά να το αξιοποιεί προς όφελός της.

Οι κοπέλες βρέθηκαν μπροστά στους κριτές με φωτογραφίες που έπρεπε ουσιαστικά να τους μεταφέρουν στο Τόκιο, την Αφρική, τη Σκοτία, την Αμερική και τη Γαλλία αλλά το αποτέλεσμα δεν έπεισε τους κριτές πως οι κοπέλες μπορούν να ποζάρουν σαν πραγματικές influencers.

Στο συγκεκριμένο επεισόδιο, είδαμε και την Κωνσταντίνα η οποία ασπάστηκε όπως φαίνεται και την πάλαι ποτέ πεντάδα των FF, οι οποίες φαίνεται πως αναζητούσαν νέο μέλος στην κλίκα μετά την εκ νέου αποχώρηση της Σουζάνας την προηγούμενη εβδομάδα. Το γεγονός αυτό, δεν καλοδέχτηκαν τα υπόλοιπα κορίτσια που απομόνωσαν την Κωνσταντίνα.

Μία από τις κοπέλες που άκουσε την πιο αυστηρή κριτική ήταν η Σπυρούλα Κάιζερ, η οποία σχεδόν τσακώθηκε με τους κριτές για τα σχόλια που έγιναν στο look και στην πόζα της.

Η Μαρία είχε την καλύτερη φωτογραφία της βραδιάς:

Tελικά, η κοπέλα που αποχώρησε επιβεβαίωσε τα spoilers των τελευταίων ημερών.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: QUEEN

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!