Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΓΥΝΑΙΚΑ - ΠΑΙΔΙ | [Queen]: Η μία και μοναδική ερώτηση που απαγορεύεται να κάνεις στο πρώτο ραντεβού
[Queen]: Η μία και μοναδική ερώτηση που απαγορεύεται να κάνεις στο πρώτο ραντεβού

[Queen]: Η μία και μοναδική ερώτηση που απαγορεύεται να κάνεις στο πρώτο ραντεβού

Την καταδίκασαν και… συμφωνούμε!

Το έχω πει πολλές φορές αλλά δε θα κουραστώ ποτέ να το επαναλαμβάνω: Δεν υπάρχει τίποτα πιο άβολο από το πρώτο ραντεβού. Είναι αμήχανο και άκρως αγχωτικό, μιας και έχεις έναν άνθρωπο απέναντί σου, ο οποίος σαφώς σου αρέσει, αλλά δεν μπορείς και να εκδηλωθείς γιατί προφανέστατα θα σε πάρει για τρελή και θα σου κάνει ασφαλιστικά μέτρα.

Οπότε, περιορίζεσαι στην κουβεντούλα, τα γελάκια, και την ευχή να του αρέσεις όσο σου αρέσει κι εκείνος. Και εκεί που όλα πηγαίνουν τέλεια, έρχεται η πλέον άβολη ερώτηση: «Πώς και single;».

Χωρίς να θέλω να φανώ υπερβολική, η συγκεκριμένη ερώτηση είναι ό, τι πιο προσβλητικό μπορείς να κάνεις σε μία γυναίκα ή σε έναν άντρα-δεν τα διαχωρίζω είναι εξίσου τραγική και στα δύο φύλα-. Και ξέρεις γιατί είναι προσβλητικό; Γιατί δεν έχει απολύτως καμία απάντηση.

Και τι να σου απαντήσει δηλαδή; «Τον τελευταίο καιρό βαριέμαι να βγαίνω και αράζω όλη την ώρα με Netflix και delivery;», «Έχω προτιμήσει να επικεντρωθώ στην καριέρα μου και τον εαυτό μου την ίδια στιγμή που είναι όλη μέρα στο Tinder;», «Ή ότι ο τελευταίος που βγήκα κλασικά εξαφανίστηκε και ειλικρινά έχω βαρεθεί αυτή την κατάσταση;».

Σύμφωνα λοιπόν με έρευνες, η ερώτηση αυτή, είναι ικανή να καταστρέψει ακόμη και ένα τέλειο ραντεβού, μιας και βάζει τον άλλο σε μονοπάτια σκοτεινά.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: QUEEN

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!