Πέμπτη, 14 Νοεμβρίου 2019
# M-NEWS:
Home | LIFESTYLE - MEDIA | [Queen]: Μάθε πώς θα ζητήσεις από τον κομμωτή σου ανταύγειες ακριβώς σαν της Jennifer Aniston
[Queen]: Μάθε πώς θα ζητήσεις από τον κομμωτή σου ανταύγειες ακριβώς σαν της Jennifer Aniston

[Queen]: Μάθε πώς θα ζητήσεις από τον κομμωτή σου ανταύγειες ακριβώς σαν της Jennifer Aniston

Είναι ο πιο απλός τρόπος για να «φωτίσεις» το πρόσωπό σου

Η Jennifer Aniston είναι ένα από τα παντοτινά μας girl crushes και πλέον έχει Instagram Πράγμα που μας κάνει απίθανα χαρούμενες. Το θέμα μας όμως σήμερα δεν είναι τα social media του αγαπημένου μας κοριτσιού αλλά τα μαλλιά του που για ακόμα μία φορά μας απασχολούν. Βλέπεις, στην τελευταία εμφάνισή της εμφανίστηκε με ελαφρώς πιο σκούρα μαλλιά αλλά ήταν πιο λαμπερή από ποτέ και θέλαμε εξηγήσεις…

Το τι ακριβώς έκανε μας το αποκάλυψε colorist Aleksey Bishop που ανέλαβε το χρώμα της Jennifer γιατί απουσίαζε ο Justin Anderson που συνήθως της κάνει τα μαλλιά . Σύμφωνα λοιπόν με τον Aleksey, έκανε face framing highlights στην Jennifer και αν θέλεις να ζητήσεις το ίδιο από τον κομμωτή σου θα πεις πως θέλεις πιο φωτεινές ανταύγειες γύρω από το πρόσωπο.

Κάνοντας το χρώμα πιο ανοιχτό στο περίγραμμα του προσώπου, φωτίζεται αυτόματα ολόκληρη η όψη σου χωρίς να χρειαστεί να κάνεις δραματική αλλαγή σε όλα τα μαλλιά . Μάλιστα, είναι μία πολύ γρήγορη διαδικασία (σε αντίθεση με τις ανταύγειες σε όλο το κεφάλι) και το αποτέλεσμα πολύ φυσικό αφού αυτές οι τούφες ανοίγουν φυσικά και από τον ήλιο.

Σε περίπτωση που αναρωτιέσαι τώρα αν μπορείς να το κάνεις αν είσαι μελαχρινή η απάντηση είναι βεβαίως και ναι! Δεν χρειάζεται να κάνεις ξανθιές ανταύγειες γύρω από το πρόσωπο! Ο κομμωτής σου μπορεί να κάνει ανταύγειες λίγο ανοιχτότερες από το χρώμα σου ακόμα και αν αυτό είναι σκούρο καστανό.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: QUEEN

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!