Τετάρτη, 16 Οκτωβρίου 2019
# M-NEWS:
Home | LIFESTYLE - MEDIA | [Queen]: «Κάναμε 24 ώρες γύρισμα άπλυτες», οι δηλώσεις διαγωνιζόμενης του GNTM που μας σόκαραν
[Queen]: «Κάναμε 24 ώρες γύρισμα άπλυτες», οι δηλώσεις διαγωνιζόμενης του GNTM που μας σόκαραν

[Queen]: «Κάναμε 24 ώρες γύρισμα άπλυτες», οι δηλώσεις διαγωνιζόμενης του GNTM που μας σόκαραν

Τι δήλωσε η 18χρονη;

Την Τρίτη που μας πέρασε είδαμε την πρώτη δοκιμασία του Bootcamp στο Greece’s Next Top Model και όχι δεν ήταν καθόλου εύκολη για τις 70 κοπέλες. Δέκα από αυτές αποχώρησαν στην πρώτη δοκιμασία, όπου έπρεπε να μάθουν να περπατάνε, ενώ μετά το τέλος της επίδειξης μόνο 40 πέρασαν στην επόμενη φάση. Ήδη μέσα στο σπίτι μετά το χρυσό pass βρίσκεται η 20χρονη Ελευθερία , η οποία συγκλόνισε τους κριτές με το σώμα και την ομορφιά της.

Μέσα στις κοπέλες που δεν κατάφεραν να περάσουν στην δεύτερη φάση του bootcamp ήταν και η Άννα-Μαρία Λουκουκίδη, η οποία αποχώρησε λίγο μετά το τέλος της επίδειξης όπου συμμετείχε. Οι δηλώσεις που έκανε μετά ωστόσο δεν ήταν και οι καλύτερες για το reality μοντέλων.

«Κάναμε 24 ώρες γύρισμα, ήμασταν άπλυτες, τρώγαμε ανά δέκα ώρες σχεδόν γιατί δεν προλαβαίναμε», λέει η 18χρονη Άννα Μαρία και συνεχίζει: «Ένα πράγμα που με στεναχώρησε πάρα πολύ είναι ότι όταν έγινε το επεισόδιο του Bootcamp, εγώ έδινα το τελευταίο μάθημα πανελληνίων και είχα ζητήσει να πάω στις 10 στα γυρίσματα και δεν μου το επέτρεψαν», λέει η Άννα Μαρία. «Στις 5 το πρωί ξεκίνησα από Χαλκίδα για Αθήνα και, μετά γύρισα στη Χαλκίδα για να δώσω το τελευταίο μάθημα και στις 10 γύρισα πάλι στην Αθήνα. Για μένα ήτανε πάρα πολύ βάναυσο και δεν το σεβάστηκαν.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: QUEEN

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!