Κυριακή, 25 Αυγούστου 2019
# M-NEWS:
Home | LIFESTYLE - MEDIA | [Queen]: Ήξερες ότι: Τα συστατικά που επιλέγεις για το πρόσωπο, πρέπει να τα διαλέγεις και για τα μαλλιά σου;
[Queen]: Ήξερες ότι: Τα συστατικά που επιλέγεις για το πρόσωπο, πρέπει να τα διαλέγεις και για τα μαλλιά σου;

[Queen]: Ήξερες ότι: Τα συστατικά που επιλέγεις για το πρόσωπο, πρέπει να τα διαλέγεις και για τα μαλλιά σου;

Ναι κι όμως!

Δεν θα μακρηγορήσουμε σε αυτό το άρθρο (that’s a first) αλλά θα περάσουμε απευθείας στο θέμα: Όλα εκείνα τα συστατικά τα οποία επιλέγεις για την επιδερμίδα του προσώπου σου (ρετινόλη, πεπτίδια, υαλουρονικό οξύ κα) μπορούν να κάνουν θαύματα και για τα μαλλιά σου! Το skincare για τα μαλλιά είναι γεγονός και ολοένα και περισσότερες μελέτες το υποστηρίζουν συνεπώς δεν θα μπορούσαμε να μην σε ενημερώσουμε. Για να μην σε μπερδέψουμε όμως, είπαμε να «πιάσουμε» ένα-ένα τα skincare συστατικά των μαλλιών και σήμερα θα ασχοληθούμε με το σούπερ ενυδατικό υαλουρονικό οξύ!

Το υαλουρονικό οξύ όπως ξέρεις, είναι ό, τι πιο hot στην ενυδάτωση και μπορεί να ενυδατώσει ακόμα και τα «ξεροψημένα» από το ντεκαπάζ μαλλιά. Προσοχή! Δεν θα τα ξαναζωντανέψει, αλλά θα τα κάνει να δείχνουν πιο υγιή. Τα απαλά ξηρά μαλλιά μπορεί όμως να τα μεταμορφώσει αφού, φτάνοντας στην επιδερμίδα του κεφαλιού, μπορεί να παρέχει απίστευτη ενυδάτωση στην περιοχή αλλά και στον θύλακα της τρίχας κάνοντάς τη πιο δυνατή, πιο υγιή και πιο όμορφη. Μην αρχίσεις όμως να τρίβεις το σκαλπ σου με τις κρέμες και τους ορούς του προσώπου σου. Υπάρχουν ειδικά σαμπουάν που περιέχουν υαλουρονικό οξύ και θα τα βρεις παρακάτω για να τα πάρεις και να μυηθείς και εσύ στο skincare των μαλλιών.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: QUEEN

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!