Παρασκευή, 9 Δεκεμβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΓΥΝΑΙΚΑ - ΠΑΙΔΙ | [Queen]: Υπάρχει ένας πολύ σημαντικός λόγος για τον οποίο πρέπει να χαίρεσαι που είσαι single
[Queen]: Υπάρχει ένας πολύ σημαντικός λόγος για τον οποίο πρέπει να χαίρεσαι που είσαι single

[Queen]: Υπάρχει ένας πολύ σημαντικός λόγος για τον οποίο πρέπει να χαίρεσαι που είσαι single

Και μόλις τον ανακαλύψαμε

Έρχονται Χριστούγεννα και σε πιάνει η μελαγχολία που δεν έχεις κι εσύ έναν στιβαρό ώμο να ακουμπήσεις; Βλέπεις ζευγαράκια να φιλιούνται και σου ανεβαίνει το αίμα στο κεφάλι; Νιώθεις πιο μόνη και από τον Grinch και δε θέλεις να γίνεις φόρτωμα σε κανέναν γιατί σου αρκεί η μοναξιά σου; Φίλη μου σου έχω καλά νέα και πίστεψέ με το εννοώ 100%.

Σύμφωνα με έρευνα που δημοσιεύτηκε τον προηγούμενο μήνα στο Psychological Medicine και η οποία διεξήχθη ανάμεσα σε 2.173 γυναίκες σε διάστημα 7 ετών (2006-2013), κατά το οποίο απαντούσαν ερωτηματολόγια σχετικά με τη σεξουαλική τους ζωή, η λίμπιντο αυτών που βρίσκονταν σε σταθερές και μόνιμες σχέσεις… μειωνόταν, σε αντίθεση με των ελεύθερων ή εκείνων που έκαναν περιστασιακούς δεσμούς!

Αυτό βέβαια είναι λογικό διότι όσοι είναι σε μακροχρόνιες σχέσεις, τείνουν να από ένα σημείο και μετά να βαριούνται και σιγά σιγά να… κόβουν τελείως το σεξ!

Κάτι που φυσικά δε συμβαίνει στις singles οι οποίες όσο να πεις… περιμένοντας τον ένα και μοναδικό, επικεντρώνονται στον εαυτό τους, κάτι που φυσικά μόνο θετικές συνέπειες έχει για εκείνες.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: QUEEN

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!