Κυριακή, 11 Δεκεμβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | LIFESTYLE - MEDIA | [Queen]: To Ηollywood σε αναβρασμό: Μετά τον Brad Pitt ακόμη ένας γόης… μόλις χώρισε
[Queen]: To Ηollywood σε αναβρασμό: Μετά τον Brad Pitt ακόμη ένας γόης… μόλις χώρισε

[Queen]: To Ηollywood σε αναβρασμό: Μετά τον Brad Pitt ακόμη ένας γόης… μόλις χώρισε

Κορίτσια όποια προλάβει

Μάλλον είναι η μοίρα των ωραίων και σέξι αρσενικών, να μην μπορούν να στεριώσουν σε μία σχέση ή ένα γάμο και τελικά να καταλήγουν μόνοι σαν την καλαμιά στον κάμπο, όπως ακριβώς συνέβη πρόσφατα με τον Brad Pitt!

Και πάνω που προσπαθούμε να χωνέψουμε ότι το Brangelina αποτελεί πια παρελθόν, και οι τα απανταχού αρπακτικά του Hollywood ακονίζουν νύχια για να κατακτήσουν την καρδιά του, ακόμη ένα αγόρι μένει μόνο, με αποτέλεσμα τα αρπακτικά που αναφέραμε παραπάνω, να αποκτούν νέο… στόχο!

Ο Gerard Butler λοιπόν, ο Λεωνίδας με τους κοιλιακούς και το… στέρνο-πέτρα, είναι και πάλι μόνος καθώς σύμφωνα με πληροφορίες, χώρισε με την εδώ και αρκετό καιρό σύντροφό του, Morgan Brown. Η επίσημη δικαιολογία, είναι το γεγονός ότι ο διάσημος ηθοποιός δεν μπορούσε να αντισταθεί στις συνεχείς γυναικείες επιθέσεις, και φοβόταν ότι πολύ σύντομα θα την έκανε την κουτσουκέλα.

Α οφείλουμε να του αναγνωρίσουμε ότι μόλις αντιλήφθηκε ότι είναι επιρρεπής, χώρισε, και δεν κράτησε και την επίσημη και την παράνομη όπως κάνουν άλλοι. Πολύ κύριος αυτός ο Σκωτσέζος!

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: QUEEN

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!