Παρασκευή, 23 Φεβρουαρίου 2018
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
15 °C 17 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
11 °C 2 kmh
Home | LIFESTYLE - MEDIA | [Queen]: Η μητέρα της Selena Gomez σπάει την σιωπή της & μιλά για τη σχέση της κόρης της με τον Justin Bieber
[Queen]: Η μητέρα της Selena Gomez σπάει την σιωπή της & μιλά για τη σχέση της κόρης της με τον Justin Bieber

[Queen]: Η μητέρα της Selena Gomez σπάει την σιωπή της & μιλά για τη σχέση της κόρης της με τον Justin Bieber

Εσύ τι πιστεύεις πως είπε;

Πάνε σχεδόν τέσσερις μήνες τώρα που ο Justin Bieber βρίσκεται και πάλι στη ζωή της Selena Gomez , ωστόσο κάποια άτομα του οικογενειακού κύκλου της τραγουδίστριας εξακολουθούν να έχουν ενστάσεις με αυτήν τη σχέση. Και ναι, μάντεψες πολύ σωστά για το πρόσωπο αυτό.

Η μητέρα της Selly μας έχει κάνει ξεκάθαρο -και κυρίως στην κόρη της- πως ποτέ δεν πρόκειται να αποδεχτεί αυτήν τη σχέση. Είναι σαφές πως δεν συμπαθεί τον Justin ούτε στο ελάχιστο -παρά τις προσπάθειες που κάνει ο ίδιος- και πιστεύει πως και πάλι θα πληγώσει ανεπανόρθωτα την κόρη της. Επιτέλους όμως έχουμε για πρώτη φορά δηλώσεις της ίδιας της μητέρας της και αυτό είναι κάτι που περιμέναμε καιρό.

Θυμάσαι που πρόσφατα η μητέρα της νοσηλεύτηκε έτσι ; Όλα δείχνουν πως αυτό συνέβη έπειτα από καυγά τους για τον Justin και την σχέση τους. Τι λέει όμως η ίδια η Mandy για την κατάσταση αυτή;

«Η Selena μπορεί να ζήσει την ζωή της όπως θέλει, όσο είναι ευτυχισμένη, ασφαλής και υγιής. Κάθε μητέρα έχει διαφωνίες με την κόρη της. Είναι 25χρονών και ξέρει τι πρέπει να κάνει για την υγεία της. Δεν θα την ελέγχω εγώ πια, είναι ενήλικη και μπορεί να πάρει τις αποφάσεις της, μόνης της», ήταν τα λόγια της μητέρας της.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: QUEEN

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!