Τρίτη, 17 Οκτωβρίου 2017
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
24 °C 4 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
22 °C 3 kmh
Home | LIFESTYLE - MEDIA | [Queen]: Hydrafacial: Όλα όσα θα πρέπει να ξέρεις γι αυτή τη θεραπεία προσώπου
[Queen]: Hydrafacial: Όλα όσα θα πρέπει να ξέρεις γι αυτή τη θεραπεία προσώπου

[Queen]: Hydrafacial: Όλα όσα θα πρέπει να ξέρεις γι αυτή τη θεραπεία προσώπου

Πού απευθύνεται; Πώς δουλεύει και πόσες συνεδρίες συνιστώνται;

Το hydrafacial είναι μια διαδικασία μικροδερμοαπόξεσης η οποία συνδυάζει τον την απολέπιση με την ενυδάτωση και την αντιοξείδωση του δέρματος. «Η δυνατότητα που μας δίνει η μέθοδος να προωθούμε θρεπτικές ουσίες στο δέρμα ταυτοχρονα με την απολέπισή του, την διαχωρίζει από οποιαδήποτε άλλη μέθοδο δερμοαπόξεσης» αναφέρει ο διευθυντής του Dibeauty ιατρός κ.Παπαποστόλου.

Πού απευθύνεται;

H θεραπεία είναι μη επεμβατική και είναι κατάλληλη για κάθε τύπο δέρματος ακόμη και για ευαίσθητα δέρματα.Συστείνεται σε όποιον θέλει να απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα της επιδερμίδας, να καθαρίσει τους πόρους,να διορθώσει τις ατέλειες της επιδερμίδας όπως τις λεπτές γραμμές και να αντιμετωπίσει την λιπαρότητα και τις πανάδες.

Πώς δουλεύει;

Η κεφαλή του μηχανήματος εκτοξεύει νερό και θρεπτικές ουσίες στο δέρμα ασκώντας παράλληλα αναρρόφηση.Έτσι αφαιρεί τα νεκρά κύτταρα και τους ρύπους του δέρματος ενώ ταυτόχρονα εγχύει τον κατάλληλο ορό ανάλογα με τις ανάγκες του δέρματος του καθε ατόμου.Η θεραπεία είναι ανωδυνη και έχει άμεσα αποτελέσματα.Η θεραπεία διαρκεί 60 λεπτά.

Τι περιμένουμε να δούμε;

Θα δείτε άμεση βελτίωση του δέρματος μετά την πρώτη συνεδρία.Θα αισθανθείτε το πρόσωπό σας καθαρό και ενυδάτωμένο.Όσο προχωρούν οι συνεδρίες τα αποτελέσματα θα βελτιώνονται.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: QUEEN

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!