Τετάρτη, 22 Μαΐου 2019
# M-NEWS:
Home | ΓΥΝΑΙΚΑ - ΠΑΙΔΙ | [Queen]: Γιατί σταμάτησε να απαντάει στα μηνύματά σου; 6 βασικοί λόγοι
[Queen]: Γιατί σταμάτησε να απαντάει στα μηνύματά σου; 6 βασικοί λόγοι

[Queen]: Γιατί σταμάτησε να απαντάει στα μηνύματά σου; 6 βασικοί λόγοι

Τα πράγματα είναι απλά

Έτσι όπως είναι πλέον τα πράγματα, η επικοινωνία και οι σχέσεις αναπτύσσονται μέσω μηνυμάτων και social media. Και όπως ακριβώς αναπτύσσονται, έτσι και καταστρέφονται, μιας και όταν το τετ-α-τετ αποφεύγεται μόνο παρεξηγήσεις μπορούν να δημιουργηθούν. Για παράδειγμα, ενώ εσύ πιστεύεις ότι τα πηγαίνετε χάρμα, ξαφνικά…δεν απαντάει στα μηνύματά σου και αναρωτιέσαι τι μπορεί να έχει συμβεί. Για δες παρακάτω.

Είναι απασχολημένος: Καμιά φορά είναι δικαιολογία. Ωστόσο, ακόμα κι αν σου απαντήσει 1-2 μέρες μετά, και σου πει το συγκεκριμένο, μην απορήσεις. Όντως υπάρχει πιθανότητα να ήταν απασχολημένος, και αν κανείς αναλογιστεί το γεγονός ότι δεν έχετε σχέση, αλλά πάτε να τη χτίσετε, μάλλον δεν ήταν και υποχρεωμένος να σου απαντήσει ASAP. Πάντως, για να μπουν και τα πράγματα σε μία τάξη, από τη στιγμή που θα την κάνετε τη σχέση σας την όμορφη, να του τα κόψεις αυτά.

Φοβάται: Μήπως το πράγμα πάει να σοβαρέψει πολύ και εκείνος έχει αρχίσει να νιώθει περίεργα; Μήπως για κάποιο λόγο λιγουλάκι τον έχεις πιέσει; Μήπως προσπαθεί να κρατήσει τις αποστάσεις του και ο μοναδικός τρόπος είναι να μην σου απαντήσει στο μήνυμα, ή τουλάχιστον όχι αμέσως; Μήπως του έχεις σπάσει τα νεύρα του ανθρώπου;

Δε γουστάρει: Εντάξει παίζει και αυτό δυνατά, διότι καλώς ή κακώς, αν στείλεις μήνυμα και περάσουν οι μέρες και τα χρόνια και απάντηση δε λάβεις, τότε μάλλον θα πρέπει να αρχίσεις να προβληματίζεσαι.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: QUEEN

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!